Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Oyle vallahi:KK70:
Bu kis kolumu dahi kaldirmadim her yemekten sonra tatli,pasta yaptim:KK45:Yinede 3 kilo aldim:KK45::KK70:
1 dilimden ne olacak:eek:
Ohh sefamız olsun.:21:Ne güzel de yedik pastaları,börekleri.:KK70:Bak simdi var mı araki bulasın.:KK70:

İyi yapmisiz degil mi:21:
Az once kizlara yarin pasta yapalim dedim:KK76:hemen anne ya sen ne olacaksin:KK45:ben yemiyorum diye yapilmayacak mi:KK49::KK70:
Tabiki iyi yapmışız.:-)Ben evdekilere yaptırmıyorum.Bakalım ne kadar dayanacaklar.:-)Ben yiyemiyorsam onlar da yemeyecek.:mad:

Tabiki iyi yapmışız.:-)Ben evdekilere yaptırmıyorum.Bakalım ne kadar dayanacaklar.:-)Ben yiyemiyorsam onlar da yemeyecek.:mad:
Yapmasinlar izin verme biraz saglikli beslensinler onlarda:KK58:
Benim cocuklar var mecbur yapacagim yoksa esim yemesede olur:KK70:

Yapmasinlar izin verme biraz saglikli beslensinler onlarda:KK58:
Benim cocuklar var mecbur yapacagim yoksa esim yemesede olur:KK70:
Üç dört gün yemeseler biz uzun zamandır pasta yapmadık derler.:-)Bünye alışmayınca yeme düzeni de değişmiyor maalesef.:KK53: Çocuklar yesin tabi.Eşin de arada nasiplensin yazık.:-)

Üç dört gün yemeseler biz uzun zamandır pasta yapmadık derler.:-)Bünye alışmayınca yeme düzeni de değişmiyor maalesef.:KK53: Çocuklar yesin tabi.Eşin de arada nasiplensin yazık.:-)
Tabi canim aliskanliklar degismez:-)
Esim yemese duramaz zaten ,cok cok 2-3gun sonra sizlanmaya baslar:63:

Oylamakla olmaz sadece neden oy verip istediklerini göstersinler bize iddialı kategori tarifleri merak ediyorum:rolleyes::rolleyes:
Umarım katılım olur güzel yöresel tarifleri bekliyorum:rolleyes:
İlla kendi yöreleri olması şart değil ''İçli köfte,Mantı '' bile yöresel bir yemektir.:KK72::-)

X