- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Çok yemişsin benim gibi Nevoş.Bunda bir dilimin suçu ne.Ah canim kac aydir erimedi yapisti ustume
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yemişsin benim gibi Nevoş.Bunda bir dilimin suçu ne.Ah canim kac aydir erimedi yapisti ustume
Oyle vallahiÇok yemişsin benim gibi Nevoş.Bunda bir dilimin suçu ne.
Ohh sefamız olsun.Ne güzel de yedik pastaları,börekleri.Bak simdi var mı araki bulasın.Oyle vallahi
Bu kis kolumu dahi kaldirmadim her yemekten sonra tatli,pasta yaptimYinede 3 kilo aldim
1 dilimden ne olacak
İyi yapmisiz degil miOhh sefamız olsun.Ne güzel de yedik pastaları,börekleri.Bak simdi var mı araki bulasın.
Tabiki iyi yapmışız.Ben evdekilere yaptırmıyorum.Bakalım ne kadar dayanacaklar.Ben yiyemiyorsam onlar da yemeyecek.İyi yapmisiz degil mi
Az once kizlara yarin pasta yapalim dedimhemen anne ya sen ne olacaksinben yemiyorum diye yapilmayacak mi
Yapmasinlar izin verme biraz saglikli beslensinler onlardaTabiki iyi yapmışız.Ben evdekilere yaptırmıyorum.Bakalım ne kadar dayanacaklar.Ben yiyemiyorsam onlar da yemeyecek.
Üç dört gün yemeseler biz uzun zamandır pasta yapmadık derler.Bünye alışmayınca yeme düzeni de değişmiyor maalesef. Çocuklar yesin tabi.Eşin de arada nasiplensin yazık.Yapmasinlar izin verme biraz saglikli beslensinler onlarda
Benim cocuklar var mecbur yapacagim yoksa esim yemesede olur
Tabi canim aliskanliklar degismezÜç dört gün yemeseler biz uzun zamandır pasta yapmadık derler.Bünye alışmayınca yeme düzeni de değişmiyor maalesef. Çocuklar yesin tabi.Eşin de arada nasiplensin yazık.
Aynı bizimkiler.Tabi canim aliskanliklar degismez
Esim yemese duramaz zaten ,cok cok 2-3gun sonra sizlanmaya baslar
Ben de görmek istiyorumKategori yöresel olursa yöresel diyenleri yarışmada görmek isterim
Oldu mu yani tühh gitti sütlü tatlılarYeni kategorimiz ''Yöresel Yemekler''
Oylamakla olmaz sadece neden oy verip istediklerini göstersinler bize iddialı kategori tarifleri merak ediyorumBen de görmek istiyorum
Anket kapandı canım Açınca süre eklemiştim kapanmışOldu mu yani tühh gitti sütlü tatlılar
Umarım katılım olur güzel yöresel tarifleri bekliyorumOylamakla olmaz sadece neden oy verip istediklerini göstersinler bize iddialı kategori tarifleri merak ediyorum
Umarım katılım olur güzel yöresel tarifleri bekliyorum
İlla kendi yöreleri olması şart değil ''İçli köfte,Mantı '' bile yöresel bir yemektir.
Katılıyorum canımÇok zengin içerikli bir kategori neler neler var yapılabilecek heyecanla bekliyorum