Biz vazgeçtik yapmayacağızbenimle diyete baslayan maf oldu
iyi fikir siz diyete basladinizda bana deyin
İyi Yol gösteriyorum demibenimle diyete baslayan maf oldu
iyi fikir siz diyete basladinizda bana deyin
Sen biraz mekik çek yeter başka birşeye gerek yok zaten tığ gibisinbanada arASTIR ACIL agustosa ne kaldi
iste fazla zaman yok fitnesse gitsem spor özürlülü var bendeTatil öncesi halletmen lazım
1 ay yapsan süper oluriste fazla zaman yok fitnesse gitsem spor özürlülü var bende
sen öyle sanSen de yağ ne gezer asıl bana lazım
Sen de kilo varsa ben obezimsen öyle san
Saygıdan abla dedim Rabiacımgösteririm ben sana ablayiyamacima bir gel
Ben de yapabiliyor muyum ki? Spor salonunda neler var hiç inmedim de, çok zorlamayan şeyleri kullanabilirim herhalde1 ay yapsan süper olurBen de spora gitmeyi düşünüyorum
yapin yapin ortada sisman dolanmayin dombililerBiz vazgeçtik yapmayacağız
gösterdin yolu uygulacama emin ol cadimİyi Yol gösteriyorum demi
Sen boşver o çok yaşlıSaygıdan abla dedim Rabiacımkk geçmişine saygımdan
Yavaş hızda yürüyüş bandında yürüyebilirsinBen de yapabiliyor muyum ki? Spor salonunda neler var hiç inmedim de, çok zorlamayan şeyleri kullanabilirim herhalde
tamda adamina dedinSen biraz mekik çek yeter başka birşeye gerek yok zaten tığ gibisin
Şişman değil o balık etli şişman olsa yerinde duramazsınyapin yapin ortada sisman dolanmayin dombililer
Keşke gaza gelebilseydim senin sayende zayıflardımyapin yapin ortada sisman dolanmayin dombililer
Aynen spor yapsam yeterli olacaktamda adamina dedin
gerci hepimiz sopr yapsak yeterli diyete gerek yok
yapacagim ama bu aralar cok islerim var zor gibi türkiyeden sonra anca1 ay yapsan süper olurBen de spora gitmeyi düşünüyorum
Öff evet ben diyet yapmayı hiç sevmiyorumtamda adamina dedin
gerci hepimiz sopr yapsak yeterli diyete gerek yok