- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Bende yaşlıyım estetikten yaşımı göstermiyorumSen boşver o çok yaşlıSeni çok tanımıyor çekiniyor yoksa abla demeyenlerden pek hoşlanmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yaşlıyım estetikten yaşımı göstermiyorumSen boşver o çok yaşlıSeni çok tanımıyor çekiniyor yoksa abla demeyenlerden pek hoşlanmıyor
Mayo nasıl giyeceksinyapacagim ama bu aralar cok islerim var zor gibi türkiyeden sonra anca
Ne kadar yaşlı söyle bakalım Rabia kadar olamazsınBende yaşlıyım estetikten yaşımı göstermiyorum
öylesin zaten nevosumSen de kilo varsa ben obezim
Biz gayet yavaşız sen ancak nal topluyorsunnal taktiniz yine kosturuyolar yarabbimmm yavas olun
26nın tersi çarpıldıNe kadar yaşlı söyle bakalım Rabia kadar olamazsın
Mune bana burda abla diyen biri var acilen banlansinSaygıdan abla dedim Rabiacım kk geçmişine saygımdan
Ben de sevmiyorum.Çocuklardan sıra gelirse ben de spora gideceğim diyet biraz zor ama yapsam iyi olacakÖff evet ben diyet yapmayı hiç sevmiyorum
O kadar değilimöylesin zaten nevosum
Sen boşver o çok yaşlıSeni çok tanımıyor çekiniyor yoksa abla demeyenlerden pek hoşlanmıyor
Rabia'ya teyze bile diyebilirsin26nın tersi çarpıldı
Bizi tanıyor olabilir mi
Zaten pek yiyemiyorum, sağlıklılara yönelcem pazartesi mecburen. Geçen sene çok güzel gittin bu sene de gidersinBen de sevmiyorum.Çocuklardan sıra gelirse ben de spora gideceğim diyet biraz zor ama yapsam iyi olacak
Teyze dersem forum hayatımı bitirebilir :42;Rabia'ya teyze bile diyebilirsin
gercekten hepimiz spor yapsak iyiyiz kilomuz cok yokn vucutta SIKI olurAynen spor yapsam yeterli olacak
Çocukları kursa falan götürüyorum.Kendime uygun bir gün ayarlayabilirsem gideceğimZaten pek yiyemiyorum, sağlıklılara yönelcem pazartesi mecburen. Geçen sene çok güzel gittin bu sene de gidersin
Buna katılıyorumTeyze dersem forum hayatımı bitirebilir :42;
Ben kabul etmiyorum altı üstü M ye çıkmışımdır Alışverişe çıkmıyorum büyük beden almayayım diye