Burda söz konusu olan benim selülitlerim mi?Onun estetiğe ihtiyacı yok
okadar oldunmu kiz sanmamAynen biraz daha alırsam rahatlıkla söyleyeceksin
Ben arada başka yerlere takılıyorumsizde motor takmissiniz mübarek
Hayırlısı olsun canımBurda söz konusu olan benim selülitlerim mi?
Oğlum sağolsun gebelik çatlağımın olmasına bile fırsat vermedi, sabırsız çıktığı için çok deforme olamadım
Kendimi öyle hissediyorumokadar oldunmu kiz sanmam
Yok ya Nevoş S beden giymeyince olmuyor kendimi iyi hissedemiyorumÇok iyisin canım
Burda söz konusu olan benim selülitlerim mi?
Oğlum sağolsun gebelik çatlağımın olmasına bile fırsat vermedi, sabırsız çıktığı için çok deforme olamadım
Yeni doğum yaptın gayet normalYok ya Nevoş S beden giymeyince olmuyor kendimi iyi hissedemiyorum
Eline koz geçtioy oy benim cadim fistik gibidir eminim
sisgo ve selülütlü olan nevos
cenesi düsük deyince bana kizmaBen arada başka yerlere takılıyorum
benimde göbek var az biraz acil yok olmasi lazimKendimi öyle hissediyorumArada geliyor
Sende bizimle diyete başlasana, tatlılar börekler koyarsın önümüze diyeti bozdurursunoy oy benim cadim fistik gibidir eminim
sisgo ve selülütlü olan nevos
Çene yapmıyorumcenesi düsük deyince bana kizma
zengin olacan ya aldirirsin yaglari benimkinide beraberinde aldir cimri yasamaEline koz geçti
Tatil öncesi halletmen lazımbenimde göbek var az biraz acil yok olmasi lazim
Sen de yağ ne gezer asıl bana lazımzengin olacan ya aldirirsin yaglari benimkinide beraberinde aldir cimri yasama
Vayy tatile mi çıkıyorsunTatil öncesi halletmen lazım
benimle diyete baslayan maf olduSende bizimle diyete başlasana, tatlılar börekler koyarsın önümüze diyeti bozdurursun
banada arASTIR ACIL agustosa ne kaldiÇene yapmıyorumDiyet yöntemlerini araştırıyorum