- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
yüzümü görmek istemonmu sen benimHaber ver yerimi değiştireyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzümü görmek istemonmu sen benimHaber ver yerimi değiştireyim
Ezin beni ezin mezar kazın canlı canlı gömünpinkstrap nevos sana dedi göbekli diye sende yeni dogum yaptin taze annesin birde heryeri selülitlidir simdi onun dedi
Ne yapacaksın bize mi geleceksinyüzümü görmek istemonmu sen benim
gösteririm ben sana ablayi yamacima bir gelPuhaha ablalar cici tatlııı korkulmazki
Benden daha iyisindirEzin beni ezin mezar kazın canlı canlı gömün
gösteririm ben sana ablayi yamacima bir gel
Tamamdır pazartesi başlayalım O zamana kadar biraz daha toparlarım.Pazartesi başlamayı düşünüyorum acil durum
Tamam inşaallah canımTamamdır pazartesi başlayalım O zamana kadar biraz daha toparlarım.
Onun estetiğe ihtiyacı yokne var selüliti varsa estetik yaptirir zengin olunca olmayacagina göre
laptop yavas olmasa görün senSayfalara yetişebilirsen bekliyoruz
Sen bayağı geriden geliyorsunlaptop yavas olmasa görün sen
sisgoPazartesi başlamayı düşünüyorum acil durum
Aynen biraz daha alırsam rahatlıkla söyleyeceksin
oyyy kiyamamEzin beni ezin mezar kazın canlı canlı gömün
57yle hamile kalmıştım şuan 58-59um 52 ye döneyim diyorum Gerçi Allah'ın izniyle oğlum gelince uykusuzluktan düşerdim kendi kendime de hiç riske atmayayım hazır gidiyorken verelimBenden daha iyisindir
Çok iyisin canım57yle hamile kalmıştım şuan 58-59um 52 ye döneyim diyorum Gerçi Allah'ın izniyle oğlum gelince uykusuzluktan düşerdim kendi kendime de hiç riske atmayayım hazır gidiyorken verelim
tabiki hayir yemeklerinin kokusundan zehirlenirimNe yapacaksın bize mi geleceksin
Sen gel biz dışarıdan söyleriztabiki hayir yemeklerinin kokusundan zehirlenirim
sizde motor takmissiniz mübarekSen bayağı geriden geliyorsun