Aynen öyle oldu.Yoksa 3.yü gözüm kesmezdiSen 2 yapıp 3 hasat ettin, senin 2 sayılır
Senin 2in3Aynen öyle oldu.Yoksa 3.yü gözüm kesmezdi
Evet canım döndümSenin 2in3
Nevroş evine döndün mü
Valla t..t..n yer görmemesi demek :)) ama iki cocukla da görmüyor o yüzden deli cesaretiBizimde ev küçücük, gaz parası geliyor kışın 500-600 TL
Kız bu devirde 3 çocuk ne demek
Al iste kimi sevsem 3 çocuklu oluyor gel de yapmaBen de 3 tane var ne yapayım
Hani tag mag yapacaktıkEvet canım döndümArtık rahat rahat dolanacağım
Kız deli misin sen şimdiValla t..t..n yer görmemesi demek :)) ama iki cocukla da görmüyor o yüzden deli cesareti
Benim ilkler ikiz diğeri tek mecburen 3 tane olduAl iste kimi sevsem 3 çocuklu oluyor gel de yapma
Daha yeni geldimHani tag mag yapacaktık
KısmenKız deli misin sen şimdi
Tamam, 5 dakika dinlen de kendine gel nevroşDaha yeni geldimBiraz kendime geleyim yapalım
Plan nedir anlat bakalımTamam, 5 dakika dinlen de kendine gel nevroş
Kız bende diyom nasıl dakikasına buldum bu kızı, boşuna dememişler hacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekkede , deli deliyi dakkada bulurmuş diyeKısmen
Çete olup isyan bayrağını çekeceğiz, yarışma konumuzu Söke Söke alacağızPlan nedir anlat bakalım
Kız bende diyom nasıl dakikasına buldum bu kızı, boşuna dememişler hacı hacıyı Mekke'de, hoca hocayı tekkede , deli deliyi dakkada bulurmuş diye
Kazen hepimizi atmasınÇete olup isyan bayrağını çekeceğiz, yarışma konumuzu Söke Söke alacağız
Yok nevroş atmaz, ama hepimize plaket verebilirKazen hepimizi atmasın
Öyle mi diyorsunYok nevroş atmaz, ama hepimize plaket verebilir
Sus sonra bunlar çete olmuş derlervardır bende, sende o ışığı görmüşsün ışığı gören geliyor bende sizde gördüm ("siz"in açılımını söylemem )