- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
Bu fikri çok beğendimYok nevroş, baktık işler karışıyor, rabia01 abla nevroşun hesabını ele geçirmiş deriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fikri çok beğendimYok nevroş, baktık işler karışıyor, rabia01 abla nevroşun hesabını ele geçirmiş deriz
İhmmm ıhmmm , benim önerim tabiBu fikri çok beğendim
Bence benim adım çıktı zaten kolay kolay inmezSus sonra bunlar çete olmuş derler deli çetesi
Neyse ki en sakin hatun benim buradaBence benim adım çıktı zaten kolay kolay inmez
Çok zeki olduğunu daha önce söylemişmiydimİhmmm ıhmmm , benim önerim tabi
Az önce isyan çıkartıyordunNeyse ki en sakin hatun benim burada
Ay ne güzel ikiz hayalimdi artık üç çocuk hayalim Allah nasip edsrseBenim ilkler ikiz diğeri tek mecburen 3 tane oldu
3 çocuk iyidirTabi imkan ve şartlara göre
He canımmmm bir sen bir de deynepnaz zaten ah siz yok musunuz siiizzzNeyse ki en sakin hatun benim burada
Rabbim gönlünüze göre versin inşaallahKaç yaşında çocuklarAy ne güzel ikiz hayalimdi artık üç çocuk hayalim Allah nasip edsrse
Günde 100 defa söyleyebilirsin nevroşÇok zeki olduğunu daha önce söylemişmiydim
Tamamen kuru iftara, kim çıkarıyor bunu rabia01 abla mıAz önce isyan çıkartıyordun
Aminnn nevosum 5,5 ve 2Rabbim gönlünüze göre versin inşaallahKaç yaşında çocuklar
Sağol nevroş, biz olmasak ortalık ortalık karışırHe canımmmm bir sen bir de deynepnaz zaten ah siz yok musunuz siiizzz
Nevroş araya nasip girdi yaSağol nevroş, biz olmasak ortalık ortalık karışır
Kuzum sen önden başla, kadının hakliyiz, yarışmamız hakkımız diye, arkandan geliyorum benİsyan varsa bende varım
Ama @Kazen e karşıysa bence güzellikle çözebiliriz(yemedi)
Maşaallah daha küçüklerSen 3. için biraz daha bekleAminnn nevosum 5,5 ve 2
Midesine otururumrabia01 kesin tatilde ama döndüğünde seni yiyecek
Deliyi öne at sen neyse.Kuzum sen önden başla, kadının hakliyiz, yarışmamız hakkımız diye, arkandan geliyorum ben
Kuzum sen önden başla, kadının hakliyiz, yarışmamız hakkımız diye, arkandan geliyorum ben