Hemen de çaktın ,kendime arkadaş arıyorum ,suçuma ortak arıyorumKendinede hemen yer yapmış
Gece yemedim deynebim o vakit alınmıyor . Bayram memleketteydim 1 kilo ondan aldım bende ...
Ama sen de hiç buralara uğramıyorsunNana cadısı Takıma niye ugramıyorsun
Anladım...Ramazandan sonra bayramdada kilo almışsınHemen de çaktın ,kendime arkadaş arıyorum ,suçuma ortak arıyorum
Bayramda alınmadan olur mu hiç,baklavalar, sarmalar ,anne yemekleri
Bayramda kimsenin kalbini kırmak olmaz ,yemeyince darılırlar sonra
Arada yazmasamda göz atıyorumAma sen de hiç buralara uğramıyorsun
Bilmiyorum hangisinin etkisi oldu 2 kilo almamda ,Ramazan mı bayram mı?Kendi kendime teselli veriyorum çaktırmaAnladım...Ramazandan sonra bayramdada kilo almışsın
Ben de takımda sizi dikizliyorum aradaArada yazmasamda göz atıyorum
Takimada bakamıyorum inan nevoşum .
Benim yogunluk bitermi
TostAcaba nedir nedir?
Ramazanda almayan var mı ki Lunyam,Aus bile 2 kilo almış ,takımda hemen geri vermiş
Akşam geç saatte iftar ,gece yiyip yatma ,e haliyle kilo kaçınılmaz oluyor
Benim ananem kalktığı için bende sahur hazırlayıp yiyordumKendinede hemen yer yapmış
Gece yemedim deynebim o vakit alınmıyor . Bayram memleketteydim 1 kilo ondan aldım bende ...
Ben 3 kiloyu yemin ediyorum stresten 1 haftada aldımAnladım...Ramazandan sonra bayramdada kilo almışsın
Kız gözün doysun , 95 metrekare neyine yetmiyor. 200 metrekare ev ne kadar zor ısınır haberin var mıSelam millet
Cuma vakti herkesin gönlünden geçenler hayırlısı ile olsun, çok amin(ben 200 metrekare ev istiyorum araya sıkıştırıverin )
Şimdi evim 95 metrekare sığmıyoruz bacım ya
Kız gözün doysun , 95 metrekare neyine yetmiyor. 200 metrekare ev ne kadar zor ısınır haberin var mı
Bizimde ev küçücük, gaz parası geliyor kışın 500-600 TLŞimdi evim 95 metrekare sığmıyoruz bacım yaiki çocukla üçüncüyü düşünürken hedefi yüksek tuttum 20 metrekare oynasa da problem degil
Ben sana kaç defa Ramazanda börek yeme dedimBilmiyorum hangisinin etkisi oldu 2 kilo almamda ,Ramazan mı bayram mı?Kendi kendime teselli veriyorum çaktırma
Amaaaan kilo ne ki ,gelir gider ,canım sağolsun
Ben de 3 tane var ne yapayımBizimde ev küçücük, gaz parası geliyor kışın 500-600 TL
Kız bu devirde 3 çocuk ne demek
Sen 2 yapıp 3 hasat ettin, senin 2 sayılırBen de 3 tane var ne yapayım