• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra kategoriler sürpriz olacak:KK45:
Yani suan biz pilavlara oy veriyoruz ya,6 tane oy var suan.en cok oy pilavlarda olursa pilavlar olmayacak mi yani kategori? Pilavi secsek bile kazen abi hangi kategoriyi soylerse o mu?

Yani suan biz pilavlara oy veriyoruz ya,6 tane oy var suan.en cok oy pilavlarda olursa pilavlar olmayacak mi yani kategori? Pilavi secsek bile kazen abi hangi kategoriyi soylerse o mu?
Kategori sonuç ne olursa olsun şuan belli;)
Bundan sonra biz karar vereceğiz siz açılınca öğreneceksiniz;)

Kategori sonuç ne olursa olsun şuan belli:KK66:
Bundan sonra biz karar vereceğiz siz açılınca öğreneceksiniz:KK66:
Ay bence cok güzel olmuş canım bayıldım bu yeni mufredata :D

Bence bu uygulama daha güzel oldu.mesela oncesinden yapıp koyanlar daha şanslı oluyor daha cok görülüyor falan.boylesi daha adil geldi bana
Tabi ki vaktinden önce yapılıyor , böylece daha güzel olur tarifler önceden kapılmaz:super:

Tabi ki vaktinden önce yapılıyor , böylece daha güzel olur tarifler önceden kapılmaz:super:
:KK19:aynen.ama cok merak ettim ya yeni kategori ne olacak acaba.yukarida ki anketlerden biri mi olur ki.ya da baska birsey mi.bilemedim

:KK19:aynen.ama cok merak ettim ya yeni kategori ne olacak acaba.yukarida ki anketlerden biri mi olur ki.ya da baska birsey mi.bilemedim
Ay keşke patates yemekleri olsa :KK48:
Büyük ihtimalle aralarından biri olur ama yinede birşey bilemeyiz hop olmayan birşey çıkabilir :KK64:

Back