- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Gelmeden menüler hazır olsun diyor
Daha vaktimiz varAz kaldı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmeden menüler hazır olsun diyor
Daha vaktimiz varAz kaldı ama
Harika önceden hazırlık olmasın diye akıllıca önlemBundan sonra kategori açılınca yeni kategoriyi öğreneceksiniz
Yani suan biz pilavlara oy veriyoruz ya,6 tane oy var suan.en cok oy pilavlarda olursa pilavlar olmayacak mi yani kategori? Pilavi secsek bile kazen abi hangi kategoriyi soylerse o mu?Bundan sonra kategoriler sürpriz olacak
Kategori sonuç ne olursa olsun şuan belliYani suan biz pilavlara oy veriyoruz ya,6 tane oy var suan.en cok oy pilavlarda olursa pilavlar olmayacak mi yani kategori? Pilavi secsek bile kazen abi hangi kategoriyi soylerse o mu?
Aynen öyle olacakHarika önceden hazırlık olmasın diye akıllıca önlem
Kategori sonuç ne olursa olsun şuan belli
Bundan sonra biz karar vereceğiz siz açılınca öğreneceksiniz
İnşaallah canımDeğişik bir uygulama olmuş nevoş ablam
Sürpriz olması heycanlı olur ben beğendim :)
Ay bence cok güzel olmuş canım bayıldım bu yeni mufredataKategori sonuç ne olursa olsun şuan belli
Bundan sonra biz karar vereceğiz siz açılınca öğreneceksiniz
Heyecan güzeldirAy bence cok güzel olmuş canım bayıldım bu yeni mufredata
Nevroş bu anketi kaldırın yerine yeni konuların sürpriz olmasından memnun musunuz diye anket açın
Yok bu anket kalsınNevroş bu anketi kaldırın yerine yeni konuların sürpriz olmasından memnun musunuz diye anket açın
Kalmasın kalmasınYok bu anket kalsın
Tabi ki vaktinden önce yapılıyor , böylece daha güzel olur tarifler önceden kapılmazBence bu uygulama daha güzel oldu.mesela oncesinden yapıp koyanlar daha şanslı oluyor daha cok görülüyor falan.boylesi daha adil geldi bana
aynen.ama cok merak ettim ya yeni kategori ne olacak acaba.yukarida ki anketlerden biri mi olur ki.ya da baska birsey mi.bilemedimTabi ki vaktinden önce yapılıyor , böylece daha güzel olur tarifler önceden kapılmaz
Ay keşke patates yemekleri olsaaynen.ama cok merak ettim ya yeni kategori ne olacak acaba.yukarida ki anketlerden biri mi olur ki.ya da baska birsey mi.bilemedim