- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
sen onun karamelize soğanlarını lahmacunlarını pidelerini gördün müMercimek çorbası bile yapamiyormuş ne ne Ramazan sofrası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen onun karamelize soğanlarını lahmacunlarını pidelerini gördün müMercimek çorbası bile yapamiyormuş ne ne Ramazan sofrası
Sen iste yeter toplaniriz nevroş, Allah'tan biraz pilav kültürü biliyorum bu arada senin kuş üzümlü pilavını da unutmadım ayda bir mutlaka yapıyorum , atladığım bir ay bile yokValahi süper olur inşaallah isterler
Sen iste yeter toplaniriz nevroş, Allah'tan biraz pilav kültürü biliyorum bu arada senin kuş üzümlü pilavını da unutmadım ayda bir mutlaka yapıyorum , atladığım bir ay bile yok
Tam üstüne bastın kaldır ayağını
Mercimek çorbası bile yapamıyo didi bana kuzenTam üstüne bastın kaldır ayağını
kurabiklerinin fotosu var mı senyorum atsanaMercimek çorbası bile yapamıyo didi bana kuzen
Ben de onunla aynı fikirdeyimMercimek çorbası bile yapamıyo didi bana kuzen
Ben bilmiyorumKim kim?
Yanmış soğan, kenarları yanmış lahmacun, kuru liselerden mi bahsediyorsunsen onun karamelize soğanlarını lahmacunlarını pidelerini gördün mü
Evettttt
Beğenmene memnun oldum canım benim
Bu yıl senin tariflerinde olur..Dikkatim iftar sofrasındaki yemeklere kaydı,ben biraz inceleyim gelirim
Boşvirkıskanmasın nananais sonrakurabiklerinin fotosu var mı senyorum atsana
Doğrucu nevroşumBen de onunla aynı fikirdeyim
Uzun zamandır tariflerini görmedim artık yapamadığını düşünüyorum yapsaydı yarışmaya katılırdıDoğrucu nevroşum
Gibertirim seniBen bilmiyorum
Yanmış soğan, kenarları yanmış lahmacun, kuru liselerden mi bahsediyorsun
Evettttt
Aaa yapamıyom sahiden galiba yaBen de onunla aynı fikirdeyim
O konuda da varmış burma baklavamBu yıl senin tariflerinde olur..
Soğanları yakiyormus durum vahim, yumurta bile kıramıyor, durumda olabilir anlayış gösterelimUzun zamandır tariflerini görmedim artık yapamadığını düşünüyorum yapsaydı yarışmaya katılırdı
Beceriksiz diye davul çaldıracağımAaa yapamıyom sahiden galiba ya