Tatlıları yeni yaptık o yüzden bir değişiklik olsun ve kahvaltı sofrası yapalım mıŞuan karar veremedim ki tatlım, pastalarda göz kırpıyor
Hadi sen en istediğini söyle ona verelim
Siz bilirsinizTatlıları yeni yaptık o yüzden bir değişiklik olsun ve kahvaltı sofrası yapalım mıNevreste ne dersiniz
Biz başlayamıyoruzHiç bitemedi benim bu diyet
O zaman şimdi çıkıyorum düşünüp karar veririz ne de olsa değiştirebiliyoruzSiz bilirsinizYöresel yemeklerde olurdu
Ondan iyi derece almıştım, masada da aç kalkmıştım , ay yine aklıma geldiTatlıları yeni yaptık o yüzden bir değişiklik olsun ve kahvaltı sofrası yapalım mıNevreste ne dersiniz
Et yemeklerine yakınım şuanOndan iyi derece almıştım, masada da aç kalkmıştım , ay yine aklıma geldi
Nevroş tabak kabul ederse olur, çalışıyorum ben
Aynen öyle canımO zaman şimdi çıkıyorum düşünüp karar veririz ne de olsa değiştirebiliyoruz
Tabak olmaz sofra kurulacakOndan iyi derece almıştım, masada da aç kalkmıştım , ay yine aklıma geldi
Nevroş tabak kabul ederse olur, çalışıyorum ben
Aman diyeyim, et çok pahalı onun yerine altın alırızEt yemeklerine yakınım şuan
Sence o sofraların yanında senin tabağın şansı yüzde kaç olurNiye kieee ben ne olacağım
Yöresele verelim o zaman nevroşun da gönlü olsunAman diyeyim, et çok pahalı onun yerine altın alırız
Hep börek,pasta yapmayalım biraz farklı yerlere gidelimYöresele verelim o zaman nevroşun da gönlü olsun
Verdim gitti senin gönlün olsunHep börek,pasta yapmayalım biraz farklı yerlere gidelim
İsterse 0 olsunSence o sofraların yanında senin tabağın şansı yüzde kaç olur
Bakalım çoğunluk ne karar verecekVerdim gitti senin gönlün olsun
Bende öyle yaptımYöresele verelim o zaman nevroşun da gönlü olsun
Ama tek tabak ile de 1. olabilirsin içindekiler önemliİsterse 0 olsun
Gerçi ben tabagima herkesle aynı şansı veririm