Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Tabi ki :-)
Nevroş bizim Cumalıkızık da bu kahvaltı sofraları var, 70 kilo otur masaya 80 kilo kalk.
Ya içli köfte şeklinde patatesli hamur yapıyorlar, bilinen bir şeymiş ama ben orada yemiştim.
Kahvaltıyı seviyorum ama kalktıktan bir 3 saat sonra benim için çok zevkli oluyor.Bu da genelde mümkün olmuyor..:-)
Sahiden çok farklı lezzetler var:kk77:

Nevreste kullandığımız oyları herkes görüyor mu canım.(Tarifini beğendiğim üyeden hiç elektrik alamadım da bilip şımarsın istemiyorum:))

Sonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.

Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor :KK43:
Bende emojileri acamiyordum tarayicimi degistirdigimde sayfayi hafif kaydirip tikliyorum o zaman aciliyor yamukprensesim

Sonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.

Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor :KK43:
Teşekkür ederiz canım:KK60:

herkes yöresel demiş bari bende öyle diyim yaparım bişeyler elbet :) gerçi hangi yöreden yaparım bilmiyorum ehehe

X