• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama tek tabak ile de 1. olabilirsin içindekiler önemli:KK45:
Tabi ki :-)
Nevroş bizim Cumalıkızık da bu kahvaltı sofraları var, 70 kilo otur masaya 80 kilo kalk.
Ya içli köfte şeklinde patatesli hamur yapıyorlar, bilinen bir şeymiş ama ben orada yemiştim.

Canım oy kullanırım da dünya yemeklerini o kadar seçtim ben katılamadım. Bu ara genelde evimde değilim yine katılamıyabilirim.
Tamam canım sorun değil:KK200:Fırsat bulduğun zaman bekliyorum:KK19:

Tabi ki :-)
Nevroş bizim Cumalıkızık da bu kahvaltı sofraları var, 70 kilo otur masaya 80 kilo kalk.
Ya içli köfte şeklinde patatesli hamur yapıyorlar, bilinen bir şeymiş ama ben orada yemiştim.
Kahvaltıyı seviyorum ama kalktıktan bir 3 saat sonra benim için çok zevkli oluyor.Bu da genelde mümkün olmuyor..:-)
Sahiden çok farklı lezzetler var:kk77:

Kahvaltıyı seviyorum ama kalktıktan bir 3 saat sonra benim için çok zevkli oluyor.Bu da genelde mümkün olmuyor..:-)
Sahiden çok farklı lezzetler var:kk77:
Zaten olması gereken kalktıktan en az 1 saat sonra kahvaltı, tabu aralar benim için imkansız hemen atistiriyorum kalkınca

Sonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.

Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor :KK43:
Bende emojileri acamiyordum tarayicimi degistirdigimde sayfayi hafif kaydirip tikliyorum o zaman aciliyor yamukprensesim

Sonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.

Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor :KK43:
Teşekkür ederiz canım:KK60:

Back