- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
Canım oy kullanırım da dünya yemeklerini o kadar seçtim ben katılamadım. Bu ara genelde evimde değilim yine katılamıyabilirim.Yeni kategorimiz ne olsun
Munzevi Zencefil nicki zorla bulup yazdım
yamukprenses
@hannaz
manolya1458
Tabi kiAma tek tabak ile de 1. olabilirsin içindekiler önemli
Tamam canım sorun değilCanım oy kullanırım da dünya yemeklerini o kadar seçtim ben katılamadım. Bu ara genelde evimde değilim yine katılamıyabilirim.
Kahvaltıyı seviyorum ama kalktıktan bir 3 saat sonra benim için çok zevkli oluyor.Bu da genelde mümkün olmuyor..Tabi ki
Nevroş bizim Cumalıkızık da bu kahvaltı sofraları var, 70 kilo otur masaya 80 kilo kalk.
Ya içli köfte şeklinde patatesli hamur yapıyorlar, bilinen bir şeymiş ama ben orada yemiştim.
Zaten olması gereken kalktıktan en az 1 saat sonra kahvaltı, tabu aralar benim için imkansız hemen atistiriyorum kalkıncaKahvaltıyı seviyorum ama kalktıktan bir 3 saat sonra benim için çok zevkli oluyor.Bu da genelde mümkün olmuyor..
Sahiden çok farklı lezzetler var
Tabi çalışınca mecburen öyle olması gerekiyor..Zaten olması gereken kalktıktan en az 1 saat sonra kahvaltı, tabu aralar benim için imkansız hemen atistiriyorum kalkınca
Sonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.Yeni kategorimiz ne olsun
Munzevi Zencefil nicki zorla bulup yazdım
yamukprenses
@hannaz
manolya1458
Bende emojileri acamiyordum tarayicimi degistirdigimde sayfayi hafif kaydirip tikliyorum o zaman aciliyor yamukprensesimSonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.
Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor
Hataylı biri olarak bende yöresel diyorumOyumu verdim.. hataya gelen bi gelin olarak yöresel diyorum. .
Teşekkür ederiz canımSonuçlara bakıp etkilenmeyeyim diye zeytinyağlılara verdim oyumu ama sanırım herkes yöresel yemeklere verecek gibi Nevoşum.Zeytinyağlılara oy çıkmazsa sizden yana olurum.
Not:Smiley koymakta sıkıntı çekiyorum,çünkü adsız dosya karşıma çıkıyor
İnşaallah canım
Evet canım oylar herkese açıkNevreste kullandığımız oyları herkes görüyor mu canım.(Tarifini beğendiğim üyeden hiç elektrik alamadım da bilip şımarsın istemiyorum:))
Ayy çok tedirgin oldum.. ben miyim o üye??Nevreste kullandığımız oyları herkes görüyor mu canım.(Tarifini beğendiğim üyeden hiç elektrik alamadım da bilip şımarsın istemiyorum:))
Gönlümden pilavlar geçiyordu aslında ama yöresele talep fazlaymış:) Çoğunluğa uyalım o zaman
Yöresel başını almış gitmişGönlümden pilavlar geçiyordu aslında ama yöresele talep fazlaymış:) Çoğunluğa uyalım o zaman