Oyunu verdin miKesinlikle cogunluktan yanayim oylarin görünmesi ve oy degistirilmesi hic adil degil..zaten kac yarismadir bu sekilde yapiliyodu gecen yarismada degisti bu kural sanirim
Evet ablacim kullandimOyunu verdin mi
Hanımlar merhaba
Oylama hakkında bir anket açtım oylarsanız sevinirim:)
Oylamada oy değişikliği yapılsın mı yapılmasın mı?
Oy verilmeden oylar görünsün mü görünmesin mi?
2 seçenek işaretleyeceksiniz
Şimdiden teşekkür ederim:)
Unuttuklarım varsa etiketleyebilirsiniz
deynepnaz
-Kristal-
@-VUSLAT-
aeben
@Ausencia
N Nana
@ABREKA
Makyajkolik13
Wynonna
@evlaefe
@Hazal
cimcimegfb
@kelebekolacam
@saydin78
@manolya1458
FAZLANAZLI
@_SinsireLLa_
@ebruli--
shapee
@Daydream15
@FusRam
@Pembis Hayaller
@tobosoludulcinea
@nuryolu
@Ytmz
@Sekercikiz
Eses07
@HanimKelesimiGetir
@FallenAngel
@yaprak02
@Loverdose
@hannaz
@sabahvesen
@_Nun_
isabel
Ben oy değiştirme olmasın,oylamadan önce görünmesin diye talebim olmuştu zaten.Hanımlar merhaba
Oylama hakkında bir anket açtım oylarsanız sevinirim:)
Oylamada oy değişikliği yapılsın mı yapılmasın mı?
Oy verilmeden oylar görünsün mü görünmesin mi?
2 seçenek işaretleyeceksiniz
Şimdiden teşekkür ederim:)
Unuttuklarım varsa etiketleyebilirsiniz
deynepnaz
-Kristal-
@-VUSLAT-
aeben
@Ausencia
N Nana
@ABREKA
Makyajkolik13
Wynonna
@evlaefe
@Hazal
cimcimegfb
@kelebekolacam
@saydin78
@manolya1458
FAZLANAZLI
@_SinsireLLa_
@ebruli--
shapee
@Daydream15
@FusRam
@Pembis Hayaller
@tobosoludulcinea
@nuryolu
@Ytmz
@Sekercikiz
Eses07
@HanimKelesimiGetir
@FallenAngel
@yaprak02
@Loverdose
@hannaz
@sabahvesen
@_Nun_
isabel
Katiliyorum :))Ben oy değiştirme olmasın,oylamadan önce görünmesin diye talebim olmuştu zaten.
Yarışma 1.belirlemeye yönelik olsa da diğer yarışmaya katılanların motivasyonu için bu şart.
Bence iki oy hakkımız olsun
Oylar gorunmesin ve değiştirilmesin didim
aynen katılıyorumOyların görünmesi haksızlık olur diye düşünüyorum
Oylar değiştirilmesin ve oyler önceden gorunmesin
iki oy hakkı sayesinde birincilik aldım haksızlık oluyor tek oy iyidir. ilk oy çok beğenilene gidiyor 2. oy daha alışılagelmiş bi seçeneğe kayıyor benim analizim bu yöndeydi.Bence iki oy hakkımız olsun
Oylar gorunmesin ve değiştirilmesin didim
iki oy hakkı sayesinde birincilik aldım haksızlık oluyor tek oy iyidir. ilk oy çok beğenilene gidiyor 2. oy daha alışılagelmiş bi seçeneğe kayıyor benim analizim bu yöndeydi.
birde şöyle bir şey var en farklı tarif her daim 1 olacak diye bir şey yok. ya da en uğraştırıcı bazen sadece o yemeyi sevdiğim için onu oylarını oluyor
Bencedr kesinlikle tek oy iyidir :))iki oy hakkı sayesinde birincilik aldım haksızlık oluyor tek oy iyidir. ilk oy çok beğenilene gidiyor 2. oy daha alışılagelmiş bi seçeneğe kayıyor benim analizim bu yöndeydi.
birde şöyle bir şey var en farklı tarif her daim 1 olacak diye bir şey yok. ya da en uğraştırıcı bazen sadece o yemeyi sevdiğim için onu oylarını oluyor
Ben yeni sayılırım.ilk defa katılacağım yarışmaya.Nereden tarifi yazıp resimleri ekliyoruz.Mesela buraya mı yazacağım tarifi.Yardimci olur musunuz.?Ben yemek yaparken, tatlı yaparken ve bunları sunarken çok büyük keyif alıyorum diyorsanız. Buyrun burada kabak tatlısı tadında yarışalım....
Kurallar çok basit,
- Malezemeler, yapılış aşamaları, pişerken piştikten sonra ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma kategorisi örnek et ana yemek veya çorba vb şekilde olacaktır. Yani ana yemek ile çorba kıyaslanmayacaktır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. Örnek veriyorum Dr Oetker Mısır Nişastası sponsorluğunda veya Maggi Et suyu sponsorluğunda gibi ...
- Birinciye bir mutfak eşyası hediye edilecektir,
- Yarışma linkini sürekli takip ettiğiniz başlıklara bırakabilirsiniz ama "bana oy verin" cümlesini etik buluyorsanız bizim için sorun teşkil etmemektedir. Yakıştığı gibi davranacağınıza eminiz.
- Yarışmalar 15-20 gün içinde sonuçlanacaktır.
Ben yeni sayılırım.ilk defa katılacağım yarışmaya.Nereden tarifi yazıp resimleri ekliyoruz.Mesela buraya mı yazacağım tarifi.Yardimci olur musunuz.?