MerhabaBen yeni sayılırım.ilk defa katılacağım yarışmaya.Nereden tarifi yazıp resimleri ekliyoruz.Mesela buraya mı yazacağım tarifi.Yardimci olur musunuz.?
Ben çoğunluğa ayak uydururum ama deniz ürünleri de fena olmaz
Deniz urunu o zaman
Aynen bende degistiririm yineBen çoğunluğa ayak uydururum ama deniz ürünleri de fena olmaz
Ben geçen kategori demiştim değil kimse tinlamadi balığıBen çoğunluğa ayak uydururum ama deniz ürünleri de fena olmaz
Bu seferde ben sizi tınlamıyorum mu diyorsunBen geçen kategori demiştim değil kimse tinlamadi balığı
Bana ikisi de olur, börek olmasında, ayıptır söylemesi arkadaşım bana 38 beden etek aldı, dar kesim, diyemedim 40 giyiyor umDeniz urunu o zamandunya da olur ben degistiririm gidisata gore nanam
Hangi gecen sütlü tatlilarda mi aaa valla gormemisimBen geçen kategori demiştim değil kimse tinlamadi balığı
Sen 40 olmazsın kalıpta sorun vardırBana ikisi de olur, börek olmasında, ayıptır söylemesi arkadaşım bana 38 beden etek aldı, dar kesim, diyemedim 40 giyiyor um
Bencede borek degilde balik yapalim yaaa nanam deniz urunleri deyiverBana ikisi de olur, börek olmasında, ayıptır söylemesi arkadaşım bana 38 beden etek aldı, dar kesim, diyemedim 40 giyiyor um
Sütlü tatlılar olurken, sonra sebze oldu
Hangi gecen sütlü tatlilarda mi aaa valla gormemisim
38 sıkıyor nevroş, deynebe gösterecektim ya, utandım göstermeye, çok darSen 40 olmazsın kalıpta sorun vardır
Bende değiştiririm sorun değilBencede borek degilde balik yapalim yaaa nanam deniz urunleri deyiver
İçine giriyorsan problem yok38 sıkıyor nevroş, deynebe gösterecektim ya, utandım göstermeye, çok dar
Kendimi dövülmüş et gibi hissediyorum içindeİçine giriyorsan problem yok