- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
yok bee kırmızının yarısı alıyım dedim simdi yani ver nickimiz yarı kırmızı yarı siyah olsunSözüm var zaten, olursa inşallah
Olmaz madalyamı virmemmmm
ay madalyası cok kıymetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bee kırmızının yarısı alıyım dedim simdi yani ver nickimiz yarı kırmızı yarı siyah olsunSözüm var zaten, olursa inşallah
Olmaz madalyamı virmemmmm
yok bee kırmızının yarısı alıyım dedim simdi yani ver nickimiz yarı kırmızı yarı siyah olsun
ay madalyası cok kıymetli
İlkMakyajkolik13 kacinci katilmanda kazandin balimm
Vay be
Vay be
Merak ettim nasil bulucammmNasıl bir aşkla yaptıysam artık, aslında çekimde çok zorlandım ilk katılımımdı ama emeğimin karşılığını aldım
Profilimden bulabilirsin canım ya da dur etiketliyim seniMerak ettim nasil bulucammm
Tebrikler sana bitanem
Durdum bekliyorum (bu emojiyi gorunce de aklima sen geliyosun)Profilimden bulabilirsin canım ya da dur etiketliyim seni
Durdum bekliyorum (bu emojiyi gorunce de aklima sen geliyosun)
3-4 defa gormustum sende ben bu emojinin oldugunu bilmiyordum senden gormustumAaa neden ki çok mu neşeliyim kız
Çok tatlı değil mi3-4 defa gormustum sende ben bu emojinin oldugunu bilmiyordum senden gormustum
Evet bende cok sevdimÇok tatlı değil mi
Eveett cok guzel olurr
Gecende baliktarifini gormustum cok begendim eminim sebzelerde de cok basarilisindirrr merakla bekliyorum tarifini sutlu tatlilara katilmayacak misin?
Ayrica rica ederim
Bu sözü unutmam haberin olsun
Vakit bulabilir miyim lafını kabul etmiyoruzO sebze yemeği buraya gelecek dermişimYa işte ben öyle yoğunum ki yazışırken birden apar topar çıkmam gerekiyor.O yüzden aslında çok fazla takılamıyorum sohbetlere.Bitmeyen işlerim var ..
Sütlü tatlılara katılamam belki ama sebze yemekleri için düşünmeye başladım bile.Umarım vakit bulabilirim.
Bende ayni fikirdeyim NevresteOyların görünmesi haksızlık olur diye düşünüyorum
Oylar değiştirilmesin ve oyler önceden gorunmesin