Önceki mesajı yazdığımda baktın itiraf etGördüm mesajı zaten:))
Önceki mesajı yazdığımda baktın itiraf et
Ama Kazen her zaman kategori seçimine karışmıyor.Sıkıyorsa olmasın de
Aynen öyle Nana'cımNiye öyle diyorsun deynebim, itiraz etsen bizi kirmazdi diye düşünüyorum
Ne yapsın Kazen.Baktı ki kadınlar hep pasta ,kurabiye ,tatlı yapıyorlar ,el atmak istedi duruma demek kiAma Kazen her zaman kategori seçimine karışmıyor..Arada onun istediğini yapalım..
Aynen baktı kk obezite olacak el koydu yoksa biz börekler poğaçalar giderdik böyleNe yapsın Kazen.Baktı ki kadınlar hep pasta ,kurabiye ,tatlı yapıyorlar ,el atmak istedi duruma demek ki
Yine gideriz,konuların çoğu sebzeli börek olur ,bak görürsünAynen baktı kk obezite olacak el koydu yoksa biz börekler poğaçalar giderdik böyle
Bir kerede has yemekler olsun, kolaya kaçırmasınYine gideriz,konuların çoğu sebzeli börek olur ,bak görürsün
Neler neler var halbuki.Türlü,kapuska ,zeytinyağlı pırasa ,karnıyarık ,Bir kerede has yemekler olsun, kolaya kaçırmasın
Aynen aynenNeler neler var halbuki.Türlü,kapuska ,zeytinyağlı pırasa ,karnıyarık ,sarma veya dolma da olabilir,off saymaya başladıkça canım istedi
Ne yapsın Kazen.Baktı ki kadınlar hep pasta ,kurabiye ,tatlı yapıyorlar ,el atmak istedi duruma demek ki
Beni düşünmüş olabilirAynen baktı kk obezite olacak el koydu yoksa biz börekler poğaçalar giderdik böyle
Görse görse edileri görür zaten ,bizi nereden görecek kiBeni düşünmüş olabilirBaktı kilolar alıp başını gidecek dur demek istemiştir.
Bizi de göremezGörse görse edileri görür zaten ,bizi nereden görecek kiavatardan belli olmaz değil mi kilomuz
Yap bakayım merak ettimEspiri yapacaktım yapmayayım
Gözü eşinden başkasını görmüyordur zaten, editörümü görecek diyecektimYap bakayım merak ettim
Bakılmayacak gibi değil kiGözü eşinden başkasını görmüyordur zaten, editörümü görecek diyecektim