• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can bunlar can :KK36::KK36::KK36:
Kulaklarım çınladı geldim.Ne güzel şeyler yazmışsınız .:KK23::KK23:Teşekkür ederim kızlar :KK200::KK200::KK200:
Lisam:KK60:Güzel yürekli arkadaşım:KK68:
Bundan sonra daha sık kulaklarını çınlatalım:KK45:Ne güzel hemen geliyorsun:KK73::KK19:

Bende gecende gordum hatta profiline yazmistim maasallah gercekten cok guzel bir kadin :oops::nazar::nazar:

Tekrar teşekkürler ABREKA :KK60:

Bu kadar iltifatın üstüne bir sebze yemeği yapıp katılmak şart oldu.Hem madem benim bey istemiş 2 defa şart oldu :hamarat:

Bu kadar iltifatın üstüne bir sebze yemeği yapıp katılmak şart oldu.Hem madem benim bey istemiş 2 defa şart oldu :hamarat:
Eveett cok guzel olurr :KK9:
Gecende baliktarifini gormustum cok begendim :KK36: eminim sebzelerde de cok basarilisindirrr merakla bekliyorum tarifini :KK37: sutlu tatlilara katilmayacak misin?

Ayrica rica ederim :KK68:

:KK73::KK73::KK73::KK73:
Bu sözü unutmam haberin olsun:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Benim de aklıma şöyle bir fikir geldi, bir yarışmayı kazanan arkadaşlar belirlese bir sonraki kategoriyi nasıl olur acep, hem bize de sürpriz olurdu :KK51:
Aslında ilk dönemler öyle yapılıyordu:KK19: ama bence anket ile belirlenmesi daha iyi oluyor..:KK45:Ortak karar alınmış oluyoro_O

Back