kot cekeli resmi vardı yanlış hatırlamıyorsamBakılmayacak gibi değil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kot cekeli resmi vardı yanlış hatırlamıyorsamBakılmayacak gibi değil ki
Gözü eşinden başkasını görmüyordur zaten, editörümü görecek diyecektim
Bakılmayacak gibi değil ki
Siz birde onu yakından görün çok güzelBen gördümkot cekeli resmi vardı yanlış hatırlamıyorsam
Güzel fikir, beğendim ben hep börekler diyorum seçilmiyor bir türlüŞimdi de börekler olsun diyenler sebzeli börekler yapmasınlarıspanaklı,patlıcanlı,pırasalı
Gözü eşinden başkasını görmüyordur zaten, editörümü görecek diyecektim
Bakılmayacak gibi değil ki
Siz birde onu yakından görün çok güzelBen gördüm
LisamGüzel yürekli arkadaşımCan bunlar can
Kulaklarım çınladı geldim.Ne güzel şeyler yazmışsınız .Teşekkür ederim kızlar
Bende gecende gordum hatta profiline yazmistim maasallah gercekten cok guzel bir kadinkot cekeli resmi vardı yanlış hatırlamıyorsam
LisamGüzel yürekli arkadaşım
Bundan sonra daha sık kulaklarını çınlatalımNe güzel hemen geliyorsun
Hep kal buradaSiz çınlatın koşa koşa gelirim hemen
Bende gecende gordum hatta profiline yazmistim maasallah gercekten cok guzel bir kadin
Eveett cok guzel olurrTekrar teşekkürler ABREKA
Bu kadar iltifatın üstüne bir sebze yemeği yapıp katılmak şart oldu.Hem madem benim bey istemiş 2 defa şart oldu
Tekrar teşekkürler ABREKA
Bu kadar iltifatın üstüne bir sebze yemeği yapıp katılmak şart oldu.Hem madem benim bey istemiş 2 defa şart oldu
O zaman bundan sonraki kategorimiz "Sebze Yemekleri" olsun.
Aslında ilk dönemler öyle yapılıyordu ama bence anket ile belirlenmesi daha iyi oluyor..Ortak karar alınmış oluyorBenim de aklıma şöyle bir fikir geldi, bir yarışmayı kazanan arkadaşlar belirlese bir sonraki kategoriyi nasıl olur acep, hem bize de sürpriz olurdu
Aslında ilk dönemler öyle yapılıyordu ama bence anket ile belirlenmesi daha iyi oluyor..Ortak karar alınmış oluyor
yemegi simdiden yapıyımda bir dahakine ilk katılan ben olıyım
en sonunda hırsımdan dolayı madalya vericekler banaYap kız yap kimse kapmadan tarifini
en sonunda hırsımdan dolayı madalya vericekler bana
yarısını alıyım ozamanMadalya değil ama kırmızımı verebilirim
yarısını alıyım ozaman