- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Kategoriler arasında sebze yemekleri yoktu.Hep tatlı ,hamur işi olacak değil ya.Gelsin patatesler,lahanalar,pırasalar,ıspanaklar,karnabaharlar....
Hmmmmm diyet sebze yemekleri
Anladım beni niye dürttüğünü dey .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kategoriler arasında sebze yemekleri yoktu.Hep tatlı ,hamur işi olacak değil ya.Gelsin patatesler,lahanalar,pırasalar,ıspanaklar,karnabaharlar....
Sebze yemeklerini güzel yaptığını bildiğim için aklıma geldin,bir de katılmak istersin diye düşündümHmmmmm diyet sebze yemekleri
Anladım beni niye dürttüğünü dey .
Sebze yemeklerini güzel yaptığını bildiğim için aklıma geldin,bir de katılmak istersin diye düşündüm
Güzel tariflerin var değil mi?
Diyet yapmış biri olarak olmaz mıGüzel tariflerin var değil mi?
Şimdi de börekler olsun diyenler sebzeli börekler yapmasınlarıspanaklı,patlıcanlı,pırasalıDiyet yapmış biri olarak olmaz mı
Sebzeli tavuklu börek yapmıştım gerisini sen düşün
Ayy olur mu olurŞimdi de börekler olsun diyenler sebzeli börekler yapmasınlarıspanaklı,patlıcanlı,pırasalı
Sıkıyorsa olmasın deO zaman bundan sonraki kategorimiz "Sebze Yemekleri" olsun.
Niye öyle diyorsun deynebim, itiraz etsen bizi kirmazdi diye düşünüyorumSıkıyorsa olmasın de
Günaydın Hanım ,Kazen geldi,sebze yemekleri yapın şubatta dedi,HanımKeleşimiGetir e de deyin ,beni kırmaz O da yapar dediGünaydınlar şekerler
Günaydın hanımlar ablamGünaydınlar şekerler
Sıkıyorsa olmasın de
Niye itiraz edeyim kiBen zaten yaz ayında zeytinyağlılar olsun diye yırttım kendimi.Hep tatlı nereye kadar.Nevoşa takılıyorum benNiye öyle diyorsun deynebim, itiraz etsen bizi kirmazdi diye düşünüyorum
İşte bende onu diyorum, itiraz etsek yazmıştım yine akıllı telefonum düzeltiNiye itiraz edeyim kiBen zaten yaz ayında zeytinyağlılar olsun diye yırttım kendimi.Hep tatlı nereye kadar.Nevoşa takılıyorum ben
Günaydın Hanım ,Kazen geldi,sebze yemekleri yapın şubatta dedi,HanımKeleşimiGetir e de deyin ,beni kırmaz O da yapar dedi
Günaydın hanımlar ablam
2 sayfa önce yazdı mesajı ,inanmazsan bak,kırmayın beni sebze yemekleri yapın dedisöz verdin yapacaksınPatron dediyse yapılır,sen dediysen yapmam
Günaydın nanacan
2 sayfa önce yazdı mesajı ,inanmazsan bak,kırmayın beni sebze yemekleri yapın dedisöz verdin yapacaksın