Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Verdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kız
Mazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabi
Zaten almışsın 3 madalya boşver ne yapacaksın yarışmayı,yorulma diye diyorum

Mazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabi
Zaten almışsın 3 madalya boşver ne yapacaksın yarışmayı,yorulma diye diyorum
Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı
Hem ben yarışmaya katılacağım demedim ki sadece merak ettim.
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye

Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor

Her gün yemekleri kim yapıyor?Yemek her gün yapılıyor da ,ne yarışmaya ne yapacağına karar vermek,sunumu düşünmek,çekim bayağı yoruyorSen tabi alışkınsın ,sana zor gelmez

Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor
Bugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.

Enlerde en marifetli kk aşçısı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…