Ben de geleyim mi?
Çok tatlısın ya,yerim o dişleri
Gel tabii kiBen de geleyim mi?
Gel gel,hangisine oy verdin dur bakayımBen de geleyim mi?
Bu smile çok seviyorumÇok tatlısın ya,yerim o dişleri
Onun verdiğini boşverGel gel,hangisine oy verdin dur bakayım
Böyle bir smileymi varmış ben yeni görüyorumBu smile çok seviyorumBirde şunu
Onun verdiğini boşver
hahahahahaaaa evde koptum yeminle,aahhahha deli yaBu nasıl?
KK smilleri arasında yok keşke olsaBöyle bir smileymi varmış ben yeni görüyorum
Ben yazıyı hızlı yazıyorum da iki saat smiley bulucam diye anam ağlıyor,bir türlü bulamıyorum smileylerin yerini.
Tatlı tatlı nereye kadar,pilavlara verdim bentamam,ben seni tutuyorum zaten.
Bu nasıl?
Verdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kızTatlı tatlı nereye kadar,pilavlara verdim ben
Mazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabiVerdin de çıksa katılacakmıydın doğru söyle,hani kurabiyelerde yoksun.Bu arada mezeleri kaçırmışım ya tüh,bekleyemediniz beni değil mi,niye müdahale etmedin kız
Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hıMazeretim vardı,uygun değildim.Pilavlar olsa katılacaktım tabi
Zaten almışsın 3 madalya boşver ne yapacaksın yarışmayı,yorulma diye diyorum
Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorHııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı
Hem ben yarışmaya katılacağım demedim ki sadece merak ettim.
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye
Hııı çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık...tamam anladım canım,hı hı
Hem ben yarışmaya katılacağım demedim ki sadece merak ettim.
Tamam bir daha ki oylamaya buralarda olursam söz pilavlara vereceğim oyumu.Sırf sen yorul diye
Bugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.Deynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor
ALLAH ALLAH ALLAH Tutmayın uleyn beni,Nevoş sen çabuk buluyorsun ,makarnamın,içli köftemin linkini göstersene yamukaDeynep eskisi kadar tembel değil senden sonra iki kategoriye katıldı.Birinde ikinci oldu..Bununlada kalmıyorEnlerde En marifetli kk aşçısına aday oldu ve 3. devam ediyor