- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Sahiden çok güzel olmuştuBugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.
Enlerde en marifetli kk aşçısı mı
Tabi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahiden çok güzel olmuştuBugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.
Gerek yok o bulmuş zatenALLAH ALLAH ALLAH Tutmayın uleyn beni,Nevoş sen çabuk buluyorsun ,makarnamın,içli köftemin linkini göstersene yamuka
Vermezdin ,çiğköfteye verirdin,onu görmedin zannımcaBugün gördüm yaptığı içli köfteyi gerçekten harika olmuş çok beğendim,burada olsam kesin ona verirdim oyumu,bayılırım içli köfteye.
Hahaha ellerine sağlık canım gerçekten çok beğendimVermezdin ,çiğköfteye verirdin,onu görmedin zannımca
Noldu ,becerikli değil miyim?Laf aramızda ben de şaşırdım
Offf bu ne baktım şimdi,ellerine sağlık canımBunda kaçıncı oldun?Cidden harika bir iş çıkarmışsın.
6.Offf bu ne baktım şimdi,ellerine sağlık canımBunda kaçıncı oldun?Cidden harika bir iş çıkarmışsın.
Vay be ne çok şey kaçırmışım ben ama birşey diyeyimmi gerçekten çok güzel tarifler yapmışsın,ellerine sağlık hepsine bayıldım canım.
Göstermesi gerekiyor bu kadar havalandırdıkVay be ne çok şey kaçırmışım ben ama birşey diyeyimmi gerçekten çok güzel tarifler yapmışsın,ellerine sağlık hepsine bayıldım canım.
Eeee diğerlerini kaçırmışım,sütlü tatlılarda da göster bakalım bu hünerlerini.
Bakalım nasip,bilirsin ben naz yapmayı sevmemGöstermesi gerekiyor bu kadar havalandırdık
Tabi canım bilmez miyimBakalım nasip,bilirsin ben naz yapmayı sevmem
Tamam anlaşıldı Nevreste yaz deynebi sütlü tatlıların en son yarışmacısı olarak listeyeBakalım nasip,bilirsin ben naz yapmayı sevmem
Sonlar bana uğur getirmiyorKatılırsam başlarda ,katılmazsam sonlarda katılmayacağım dahaTamam anlaşıldı Nevreste yaz deynebi sütlü tatlıların en son yarışmacısı olarak listeye
Tamam anlaşıldı Nevreste yaz deynebi sütlü tatlıların en son yarışmacısı olarak listeye
yamukprenses deynep yarın sabah kalkıp tatlısını yapacakmışKonu açılır açılmaz eklerim diyorÖzelden beni sıkıştırıyor hemen kurabiyeleri bitirin dayanamıyorum diyorSonlar bana uğur getirmiyorKatılırsam başlarda ,katılmazsam sonlarda katılmayacağım daha
O kadar da değil ortalarda da olabilirim sankiyamukprenses deynep yarın sabah kalkıp tatlısını yapacakmışKonu açılır açılmaz eklerim diyorÖzelden beni sıkıştırıyor hemen kurabiyeleri bitirin dayanamıyorum diyor
Hangi ortalardaSütlü tatlılarda katılım çok olur sonra 15. 20. tarif olmaO kadar da değil ortalarda da olabilirim sanki
O zaman ben oynamıyorum katılan çok olursa Ben az kişinin katıldığı bir kategoride yarışayım ,daha fazla şansım olurHangi ortalardaSütlü tatlılarda katılım çok olur sonra 15. 20. tarif olma
değil mi ama,mesela tek sen katıl,hem böylece birinciği garantilersin.O zaman ben oynamıyorum katılan çok olursa Ben az kişinin katıldığı bir kategoride yarışayım ,daha fazla şansım olur
Baştan oyunbozanlık yapıyorsunO zaman ben oynamıyorum katılan çok olursa Ben az kişinin katıldığı bir kategoride yarışayım ,daha fazla şansım olur
Yok 10 kişiye kadar kabulümdeğil mi ama,mesela tek sen katıl,hem böylece birinciği garantilersin.