- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Halime ağliyim o zamanKız ben senden daha fitim o zaman boyum 168, kilom 66 küsür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halime ağliyim o zamanKız ben senden daha fitim o zaman boyum 168, kilom 66 küsür
Kız zayifmissin ya, bende kendi kendime parliyorum burdaYok öyle değil nana
Ben farklı bir vakayım
Boy 1.68
Kilo yıllardır 46
Üç ay önce doktora gittim bir yemek listesi hazırladı birde vitaminler
3 ayda 10 kilo 400 gr aldım
Şuanda 56.400
Böyle almaya devam edersem rejim beni bekler
Ben bilmemHalime ağliyim o zaman
Kız zayifmissin ya, bende kendi kendime parliyorum burda
Bizim boyumuzda olanlara 58 idealdir merak etme
Ben bilmem
Hep o nevroş yüzünden, bende öyle oldumBu yarışma varken zor kilo veririz biz yemek yapmadan duramıyorum
Bugün fit, yarın fat demişler
AhahhaaKalp kalp kalp
O zaman arge calismasi start mode on :d
Bir puding nasil birinci olur
Herkese gosterelim
Sen de benim aklıma getirdinDaha önce hiç yapmadım ,denesem mi acaba.Şimdilik sadece kestane yapayım ,sonra da pilavını yaparım.deynepnaz
Bi kestaneli pilav yapta yiyelim
Bu saatte aklıma getirdin
Bende sana sakızlı muhallebi yapayım
Sen de benim aklıma getirdinDaha önce hiç yapmadım ,denesem mi acaba.Şimdilik sadece kestane yapayım ,sonra da pilavını yaparım.
Yapmışken aklıma geldin Dedim Eses te yesin ,boğazımdan geçmediAbooww
Yapmışken aklıma geldin Dedim Eses te yesin ,boğazımdan geçmedi
Sana da yaranılmıyorKestaneye şişerse,kestaneli pilav yapsam kimbilir ne olacaktıBir yerlerim şişmiş bulunmakta
Sana da yaranılmıyorKestaneye şişerse,kestaneli pilav yapsam kimbilir ne olacaktı
Sana da yaranılmıyorKestaneye şişerse,kestaneli pilav yapsam kimbilir ne olacaktı
Ekrana ban o zamanO zaman kurabiyeler bölümüne gelme ,bayılırsın,etiketleyeyim mi seni heDemek o yüzden yemek topiğine gelmiyorsunCanım çekti işte beee
Ekrana ban o zamanO zaman kurabiyeler bölümüne gelme ,bayılırsın,etiketleyeyim mi seni heDemek o yüzden yemek topiğine gelmiyorsun
Kaç kilosun ki?Kış mevsiminde hepimiz aynıyız galiba.Evin içinde canımız sıkıldıkça yemek yiyoruzBenim de zayıf olduğum söylenemezEvet . .
Recep ivedi gibim oldum gı . .
Seni bile yerim bu iştahla. .
Yapıp yapıp yiyorum . .
Aneyyy. .
Kaç kilosun ki?Kış mevsiminde hepimiz aynıyız galiba.Evin içinde canımız sıkıldıkça yemek yiyoruzBenim de zayıf olduğum söylenemez