Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Canım çok geçmiş olsun,dikkat et parmaklarına yarışmada epey lazım olacak

Bu yarışmaların tekrarı olacak mı ? Yani çorba yarışmasının ? Şu sıralar biraz hasta olduğum için katılamıyorum ama daha sonra katılmak niyetindeyim...

Bir de deniz mahsülleri yarışmasının vakti belli mi merak ettim ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok güzel degisik bir corba tarifim vardi Gec kaldim, gec fark ettim bu bölümü, inanamiyorum!!!!!
Neyse seneye bir daha olursa, o zaman yaparim ben de :)
Diger kategoriyi dört gözle bekliyorum, vaktim olursa ben de katilacagim. :)

Kategoriler belli değil mi ?

Hamur işi örneğin çok çeşitli ..

- Poğaça
- Börek
- Kek
- Pasta
- Tatlı

Gibi ayrı ayrı başlıkları olmalı sanki..

Az önce mantı açtım ben ya

Seyrek yapardım,konumuz mütemadiyen yemek olduğundan gaza geldim

Kategoriler belli değil mi ?

Hamur işi örneğin çok çeşitli ..

- Poğaça
- Börek
- Kek
- Pasta
- Tatlı

Gibi ayrı ayrı başlıkları olmalı sanki..

bence de mesela birisi kek yapar digeri pasta hangisi zor olursa ona oy veririz bu dogru olmaz
hep beraber kek yapalim
ya da hep beraber pogaca
bu daha adil olur bence de

bence de mesela birisi kek yapar digeri pasta hangisi zor olursa ona oy veririz bu dogru olmaz
hep beraber kek yapalim
ya da hep beraber pogaca
bu daha adil olur bence de

Hadi kek ve pastada degisik seyler yaratilabilir de, hep beraber pogaca yapsak nasil olacak? :) Sonucta tadamiyoruz. Görüntüler de ayni olunca, malzeme ve püf noktalari da hemen hemen ayni olacaktir, nasil olacagini kestiremedim. :)

canımm seneyi beklemene gerek yok ki tüm kategoriler bittikten sonra tekrar çorbaya dönülecek en baştan yanii ve yeniden yapılacak tüm kategoriler dye biliyorum ama bu sefer yöresel çorbalar olacak sanırım.

Bende şunu merak ediyorum mesela et yemekleri kategorisinde köfte et yemekler kategorisinde mş olacak yokaa ayrı köfteler diye bir kategori olacak mı olmaz herhalde et yemeklerinin içerisinde olur ona göre bilelimde et yemeklerine boşuna köfte yapıp hakkımızı kaçırmayalım ayrı ayrı yaparız. Gerçi ben bu kategorilerden hangisine yetişicem bilmiyorum evde de işte de yoğunum zira şu sıralar. Sırada ne olacak acaba bence ara sıcak ya da mezeler olmalı sanki sırada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…