Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

İkinci kategoriyi bende çok merak ediyorum dogrusu :KK31: Parmagımdaki talihsiz kaza sonucu oluşan sakatlık beni mutfakta oldukça zorluyor.Ama elimden geldiğince katılmaya çalışacağım :KK42: Çorbalar bölümünde elimi çabuk tutamadım ve aklımda olan çorbaları arkadaşlar yaptı olsun :KK42:ellerine kollarına saglık hepsinin...Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle :KK16:

İkinci kategoriyi bende çok merak ediyorum dogrusu :KK31: Parmagımdaki talihsiz kaza sonucu oluşan sakatlık beni mutfakta oldukça zorluyor.Ama elimden geldiğince katılmaya çalışacağım :KK42: Çorbalar bölümünde elimi çabuk tutamadım ve aklımda olan çorbaları arkadaşlar yaptı olsun :KK42:ellerine kollarına saglık hepsinin...Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle :KK16:

geçmiş olsun canım:26::26::26: gelecek kategorilerde sergilersin marifetlerini:KK19::KK19::KK19:

stres değilde eğleniyorum ben oğlan doğduğundan beri ikinci defa yemeklere özeniyorum kocamda bayram edecek et yemeklerş olursa :KK53:

Yani aslında stres değil,heyecan diyelim :KK53:

Profil resminizdeki oğlunuz sanırım,maşaallah çok şeker :KK16:

İnşaallah benimde en az sizinki kadar tatlı,hayırlı sağlıklı bir evladım olur :KK49:

geçmiş olsun canım:26::26::26: gelecek kategorilerde sergilersin marifetlerini:KK19::KK19::KK19:

Teşekkür ederim canım.Uzun ve sabır dolu bir 3 ay bekliyor beni..Umarım iyileşir :KK43:

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım tabi :KK34: ônemli olan güzel paylaşımlarda buluşmak,eğlenmek,birşeyler paylaşabilmek :KK19:

Yani aslında stres değil,heyecan diyelim :KK53:

Profil resminizdeki oğlunuz sanırım,maşaallah çok şeker :KK16:

İnşaallah benimde en az sizinki kadar tatlı,hayırlı sağlıklı bir evladım olur :KK49:

evet heyecan:KK9:

oğlum evet :KK69:

işallah sana ve isteyen herkese daha tatlısı nasip olur:KK17:

Teşekkür ederim canım.Uzun ve sabır dolu bir 3 ay bekliyor beni..Umarım iyileşir :KK43:

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım tabi :KK34: ônemli olan güzel paylaşımlarda buluşmak,eğlenmek,birşeyler paylaşabilmek :KK19:

aynen öyle paylaşmak eğlenmek:KK76::KK76::KK76:

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.
Ne doğru söylemişsin, paylaşmak cidden mutluluk veriyor. Zaten yapıp yiyoruz ama nasıl bir heyecan oldu bu etkinlik

bende sonra ki kategoriyi merakla bekliyordum ki 3 parmagimi birden kestim insallah cabuk gecer :KK14:

Son düzenleme:
X