ben şimdiden 2. kategoriyi merak ediyorum
Evet bu bitince birde onun stresi başlayacak,hadi hayırlısı
İkinci kategoriyi bende çok merak ediyorum dogrusuParmagımdaki talihsiz kaza sonucu oluşan sakatlık beni mutfakta oldukça zorluyor.Ama elimden geldiğince katılmaya çalışacağım Çorbalar bölümünde elimi çabuk tutamadım ve aklımda olan çorbaları arkadaşlar yaptı olsun ellerine kollarına saglık hepsinin...Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle
stres değilde eğleniyorum ben oğlan doğduğundan beri ikinci defa yemeklere özeniyorum kocamda bayram edecek et yemeklerş olursa
geçmiş olsun canım:26::26::26: gelecek kategorilerde sergilersin marifetlerini
Yani aslında stres değil,heyecan diyelim
Profil resminizdeki oğlunuz sanırım,maşaallah çok şeker
İnşaallah benimde en az sizinki kadar tatlı,hayırlı sağlıklı bir evladım olur
Teşekkür ederim canım.Uzun ve sabır dolu bir 3 ay bekliyor beni..Umarım iyileşir
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım tabiônemli olan güzel paylaşımlarda buluşmak,eğlenmek,birşeyler paylaşabilmek
Teşekkür ederim canım.Uzun ve sabır dolu bir 3 ay bekliyor beni..Umarım iyileşir
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım tabiônemli olan güzel paylaşımlarda buluşmak,eğlenmek,birşeyler paylaşabilmek
evet heyecan
oğlum evet
işallah sana ve isteyen herkese daha tatlısı nasip olur
bende sonra ki kategoriyi merakla bekliyordum ki 3 parmagimi birden kestim umarim insallah cabuk gecer
sana da geçmiş olsun nazar mı değdi ki:26::26:
çok geçmiş olsun canımbende sonra ki kategoriyi merakla bekliyordum ki 3 parmagimi birden kestim umarim insallah cabuk gecer
bende sonra ki kategoriyi merakla bekliyordum ki 3 parmagimi birden kestim insallah cabuk gecer
Geçmiş olsun canım :26:
sagol canim.. benim sakarligim bardak yikarken elimde kirildi..
Geçmiş olsun tez vakitte iyileşsin inş