Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

İkinci kategoriyi bende çok merak ediyorum dogrusu Parmagımdaki talihsiz kaza sonucu oluşan sakatlık beni mutfakta oldukça zorluyor.Ama elimden geldiğince katılmaya çalışacağım Çorbalar bölümünde elimi çabuk tutamadım ve aklımda olan çorbaları arkadaşlar yaptı olsun ellerine kollarına saglık hepsinin...Başka kategorilerde buluşmak dileğiyle

geçmiş olsun canım:26::26::26: gelecek kategorilerde sergilersin marifetlerini

stres değilde eğleniyorum ben oğlan doğduğundan beri ikinci defa yemeklere özeniyorum kocamda bayram edecek et yemeklerş olursa

Yani aslında stres değil,heyecan diyelim

Profil resminizdeki oğlunuz sanırım,maşaallah çok şeker

İnşaallah benimde en az sizinki kadar tatlı,hayırlı sağlıklı bir evladım olur

geçmiş olsun canım:26::26::26: gelecek kategorilerde sergilersin marifetlerini

Teşekkür ederim canım.Uzun ve sabır dolu bir 3 ay bekliyor beni..Umarım iyileşir

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışırım tabi ônemli olan güzel paylaşımlarda buluşmak,eğlenmek,birşeyler paylaşabilmek

Yani aslında stres değil,heyecan diyelim

Profil resminizdeki oğlunuz sanırım,maşaallah çok şeker

İnşaallah benimde en az sizinki kadar tatlı,hayırlı sağlıklı bir evladım olur

evet heyecan

oğlum evet

işallah sana ve isteyen herkese daha tatlısı nasip olur

aynen öyle paylaşmak eğlenmek

Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.
Ne doğru söylemişsin, paylaşmak cidden mutluluk veriyor. Zaten yapıp yiyoruz ama nasıl bir heyecan oldu bu etkinlik

bende sonra ki kategoriyi merakla bekliyordum ki 3 parmagimi birden kestim insallah cabuk gecer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…