Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Peki son durum nedir, yarisma ne zaman basliyor ? tamam tamam simdi gördüm baslamis bile, diger yarismayi bekleyelim kaciranlar olaraktan :)

Son düzenleme:
daha önce baktığım çorba tarifini kaldırmışınız acaba neden? diğerleri hepsi var... düğün çorbasıydı galibaaa neden kaldırdınız tarifi lazımmmmmmmmmmmm

hopefor arkadaşımız yarışmadan çekildiği için ankette göremiyorsunuz.
Sinangil un'lu düğün çorbam adı altında arama yaparak ilgili tarife ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Keşke daha önce haberim olsaydı en azından bir pastam ile katılabilirdim. Bir daha kine kısmetse :KK70:

Keşke daha önce haberim olsaydı en azından bir pastam ile katılabilirdim. Bir daha kine kısmetse :KK70:

Yarışmalar devam edecek bu yarışma bittiğinde diğer kategorilere geçilecek. Tatlı kategorisi de olacak. zaten şimdiki çorba idi tatlıya geçilmedicnm takip et bence katıl pastanla:KK56:

Yarışmaya ilerleyen kategorilerde katılmayı düşünen bir üye olarak kafama takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum .

Geçen her iki kategoride (Çorbalar ve Ara Sıcaklar / Mezeler ) benzer bir tablo yaşanarak oyların bir yarışmacı lehine yine bir gecede yükselmesi , mail yoluyla eski üyelere bildirim yapıldığı şeklinde izahat bulmuştu.

Şimdi anlıyorum , X sponsorluğunda yarışmaya katılırsanız iyi olur denilirken , X firmanın bu yarışmadan haberdar olması durumda reklam döngüsü oluşma fırsatı yakalanacaksa , yine aynı firmanın ilk bakacağı durum katılım oranıdır.Bu durumda da ne kadar çok kişiye ulaşılır ve yarışmaya katılım sağlanırsa ; bu olumlu bir sonuç doğuracaktır.

Kafama takılan kısmı şu ki ; yarışmanın daha sıcak ve aktif üyeler arasında paylaşım dahilinde geçmesi daha keyifli olmaz mıydı ?
Ticari bir beklenti güdülmeden sırf üyelerinin memnuniyeti ele alınsa daha doğru olmaz mıydı ?

Bir ikinci kısımda ; bir gecede yağan oyların neden kişiler arasında dağılım oluşturmadığı ?

Şöyle bir akıl yürüttüm bu konuda ; gelip oy kullanan eski üyeler , yarışmanın tam olarak içinde olmadıkları için '' yönetim ayağının '' oy verme tercihini takip ediyor olabilirler .Bu durumda böyle bir etkinin olası ihtimaline karşılık bu ayağın oylamaya katılacaksa dahi , son anda katılması daha doğru olmaz mı ?

Sadece soruyorum , sonuçta oluşan tablo aklımda bu soruları oluşturdu ve ilgili konuda mesaj yazarak cevap alma niyetindeyim.Yanlış düşüncelerimin düzeltilmesinden bilakis memnuniyet duyarım ayrıca.

Teşekkürler.

Yeni yarışma hafta ortası başlayacaktır ki çalışan üyelerimizin hafta sonu aceleye getirmeden daha rahat katılımda bulunmaları düşünülmüştür (bu öneri geldi çok ta mantıklı geldi)

Yarışmaya ilerleyen kategorilerde katılmayı düşünen bir üye olarak kafama takılan bir kaç soruyu sormak istiyorum .

Geçen her iki kategoride (Çorbalar ve Ara Sıcaklar / Mezeler ) benzer bir tablo yaşanarak oyların bir yarışmacı lehine yine bir gecede yükselmesi , mail yoluyla eski üyelere bildirim yapıldığı şeklinde izahat bulmuştu.

Mailin yapıldı derken şu üyeye oy verin diye değil böyle bir yarışmamız var lütfen oylamaya katılır mısınız diye bir davette bulunulmuştu. Yönlendirme asla söz konusu değildir !

Şimdi anlıyorum , X sponsorluğunda yarışmaya katılırsanız iyi olur denilirken , X firmanın bu yarışmadan haberdar olması durumda reklam döngüsü oluşma fırsatı yakalanacaksa , yine aynı firmanın ilk bakacağı durum katılım oranıdır.Bu durumda da ne kadar çok kişiye ulaşılır ve yarışmaya katılım sağlanırsa ; bu olumlu bir sonuç doğuracaktır.

Kafama takılan kısmı şu ki ; yarışmanın daha sıcak ve aktif üyeler arasında paylaşım dahilinde geçmesi daha keyifli olmaz mıydı ?
Ticari bir beklenti güdülmeden sırf üyelerinin memnuniyeti ele alınsa daha doğru olmaz mıydı ?

ticari bir beklenti değildi amaç ki şu anda birinci kim bakarsanız marketin çırağını sponsor yapan arkdaşınız birinci. Burada biz biraz espiri olsun istedik. Bu konuda örnekleme yaparken Sponsor Kastamonu sarımsağı bile olabilir demiştik.

Şöyle bir akıl yürüttüm bu konuda ; gelip oy kullanan eski üyeler , yarışmanın tam olarak içinde olmadıkları için '' yönetim ayağının '' oy verme tercihini takip ediyor olabilirler .Bu durumda böyle bir etkinin olası ihtimaline karşılık bu ayağın oylamaya katılacaksa dahi , son anda katılması daha doğru olmaz mı ?

Sadece soruyorum , sonuçta oluşan tablo aklımda bu soruları oluşturdu ve ilgili konuda mesaj yazarak cevap alma niyetindeyim.Yanlış düşüncelerimin düzeltilmesinden bilakis memnuniyet duyarım ayrıca.

Teşekkürler.

son gün son dakika oy kullanırız bizler hata oylamaya bile katılmayız fakat yorumlarımızı okursanız 3-4 farklı tarif için yorum yazdık etki olursa bunlarda etkilerdi.

Yeni yarışma hafta ortası başlayacaktır ki çalışan üyelerimizin hafta sonu aceleye getirmeden daha rahat katılımda bulunmaları düşünülmüştür (bu öneri geldi çok ta mantıklı geldi)

Çok teşekkürler çok iyi oldu bu. Böylece eşit şartlara sahip olacağız. :KK16:

Yeni kategori deniz ürünleriymiş. Çok severim pişirmeyi de yemeyi de. Ehh bu sefer bir katılımda bulunayım artık iki kategoride de imkanım olmadı. İzleyici olmak kadar paylaşımda bulunmakta zevkli olacaktır. :KK16:

X