Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

çok basit bir cevap

Kazen abi diye beni etiketleyip böyle bir önerimiz var deseydiniz çok daha şık olurdu

O zamanda yanlış anlardınız.Bu şekilde de anladiniz .Neyse.Ben yarismalarada yokum.Arkadaşlar bu kadar hazırlanmış ve hevesliyken iptal etmezsiniz insh ... Sonuçta hastalıklı fikir sahibi benim .

Ama canım sonuçta ,hediyelerin ne olduğunu biliyorsun ,sana ne hediye geleceği de muhtemelen belli
Dediğim gibi yarışmanın başında deseydin ,belki bizler de onay verebilirdik,ama böyle olmadı

Sen,o,bu,şu ne fark eder . öneriyi kimin verdiğini bilmed3n eelestirdik . ve halada arkasindayim . Hediye çeki ile aldıklarımız hediye olmaz . seçilip gönderilmesi daha anlamlı olur .

Benimki bi tavsiyeydi...Bu şekilde katildigim yarışmalar da oldu ,katılımın daha yoğun olduğunu görünce yönetim ile paylaşmak istedim.Hediye beğendi begenmedi, seçti secmedi meselesi değil ,hala anlatamadim .Ben yarışmada geri kalmiskend de bu tavsiye de bulundum, şimdi de ....Bu kadar basit

Sen,o,bu,şu ne fark eder . öneriyi kimin verdiğini bilmed3n eelestirdik . ve halada arkasindayim . Hediye çeki ile aldıklarımız hediye olmaz . seçilip gönderilmesi daha anlamlı olur .
Mesela eşimiz bize diyelim evlilik yıldönümü,para verse ,neye ihtiyacın varsa sen kendi beğendiğini al dese olur mu?İhtiyacımız olan birşeyi almış oluruz ama hediye olmaz o,manevi değeri olmaz.
Neyse örnek yanlış olmuş,,bu fikir(para verse) benim daha çok hoşuma gider

Ya seninle ne alakası var Allah aşkına cimcicime...Kazenjn msjina cvp yazarken yıldaki cvp yarım kaldı sonra da devamini unuttum bu kadar.

Kız siz hala evlilik yıl dönümü kutluyor musunuz

saydin78

Yok benim orada anlatmak istediğim öneriyi senin verdiğini bile bilmiyordum böyle bir konuşmanın geçtiğinide tesadüf eseri ana sayfada gördüm . ve düşüncemi yazdım . tıpkı seninki gibi .
Yarışmalara niye katılmayacaksin?
Bu konu ile Yarışmalara girmeyecem arasında bağlantı kuramadım tariflerini merakla bekliyorum hatta inst dan da takip ediyor tarif alıyorum

Kız siz hala evlilik yıl dönümü kutluyor musunuz

saydin78
19 sene olacak neredeyse,kutladığımız nadirdir.Hatta kendi başımı yakalı şu kadar olmuş diye güzel sözler söyler,çok romantikdir.Hediye kısmında çok idarelidir,eve neye ihtiyaç varsa Onu alır.En son sevgililer gününde indirimde diye yazıcı almıştı.

Bu şekilde itham edilmek çok kirdi.Kazen bu tavsiyem üzerine yarışmaları erteleme kararı alınca ben katılmıyorum ,arkadaşlar hazırlanmış iptal edilmesin dedim...Hem her birinciligimde hep aynı kisiler kazanıyor' diye bi sürü yorum geliyor.Hevesse mesele,hevesim kaçtı tamamen benim de

Ben de kurabiyemi yapmıştım ,yarın açacaktım konuyu,gerçek diyorum bak,beni bilen bilir,hiç nazlanmam.

Çok üzüldüm, baya da güzel bir kategori olacaktı eminim.
İnşallah devam eder, çok güzel paylaşımlar yapılıyordu, umarım hep birlikte yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederiz

Bende onu diyecektim adam başını yakmış birde kutluyor mu diye
Adı sevgiler günü olmuş yazıcıyı kimseye kullandırma

Bende onu diyecektim adam başını yakmış birde kutluyor mu diye
Adı sevgiler günü olmuş yazıcıyı kimseye kullandırma
Aldırma Haydarı elime,şaka bir yana hediye de neymiş,değerli olduğumu hissettirmesi yetiyor.
Yazıcıyla ne işim olur ki benim,önceden yemek tarifi çıkarıyordum şimdi gerekmiyor ,nette hemen tarif bulunuyor. Nevreste yi etiketlemek yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…