Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Siz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....

Nuryolu canım tabii ki değişmeyecekti ... o zaman kişiye göre muamele yapmış oluruz değil mi canım ?

Bana hediye çeki verin fikri kulağa hoş gelmemiş olabilir , kaldı ki bunun için yarışmanın iptal edilmesi de gereksiz ... ve insanlar bu iptale de üzülmüş olabilir .

Senin fikrini cazip bulmamak başka ...seni eleştirmek başka .

Bak canim,msji yayınladım.Gerekirse üyelik iptali istiyorum da dedim.Bu şekilde itham edilmek çok üzdü kirdi.Sizin için demiyorum çünkü lanse edildiği şekilde eleştirdiniz siz de ...
Her zaman dediğim gibi...Yarışma v.s geçer gider ,dostluk baki kalir .Sorun o onerimse bende yokum önerim de .Sizler yarismalariniza devam edin,her zaman desteğim üzerinizde canım
Sen üzülmüştürsün doğru da Kazen 'in açısından bak bir de.Normal hayatta bile bir kişiye hediye alsak ,O kişi hediyeyi beğenmese biraz üzülmez miyiz?Veya surat ifadesi hediyeyi açınca düşse beğenmedi diye zorumuza gitmez mi?Zaten kişiye göre biz deriz,beğenmezsen şuradan aldım değiştirebilirsin diye ama burası farklı,başlangıçta 1.olmadan önce sunsaydın öneriyi belki Kazen bile kızmazdı,ama sen 1 olunca sunmuşsun öneriyi,o yüzden kızmıştır.Ama sen illa katılmam diyorsan sen bilirsin,bizim şansımız artabilir:KK53:

Düzenleme:Kazen de buna benzer şeyler yazmış,görmeden yazdım.

öyle de hediyeleri beğendiremedik. Oysa daha önce hediye kazananlara farklı hediye yolluyorduk. Hediye çeki yollasak daha iyi olurmuş.... Farklı bir çözüm düşünüyorum.....

Sizin ve eşinizin seçtiği hediyeleri beğenmeyen varsa buda dile getirildiyse çok ayıp etmiş oluyorlar..
Hatta çanta ve nevresim takımını görmüştüm arkadaşlarda çok ta güzeldi..

Böyle yaklaşmak ne kadar doğru, bana göre aynı şeyden evde 10 tane varsa varsın 11. gelsin sonuçta hediye. Buraya ihtiyacın olan bir ürünü almak için katılmıyoruz ki o_O

Sana göre öyle ,ben diger şekil düşündüm .Sonuçta hediye çeki de hediye değil mi ?Nedir bu uzaylı görmüş halleri anlamadım ki...
Tencere ih
daha yarışmanın bitmesine 3 gün var. nasıl olsa birinci oldum diye payalşım yapmanız ne kadar doğru ? Ayrıca burad akimseye kullanıcı adınızı vermedim mesajınızdan anladığımı yazdım. Adı üzerinde hediye bu ... Sizlerin ihtiyaçlarına göre hareket etmiyoruz ki(ettiklerimizde oldu). Öneriyi buraya yazsaydınız ok daha anlamlı olurdu yarışmanın bitmesine 3 gün kala nasıl ise açık ara öndeyken böyle mesaj yazmanız hoş olmadı. Siz bunu anlamadınız işte ....

Benim birinciligim ile alakası yoktu.Daha önceki yarışma konusuna da bu fikrimi yazmistim ve o yarışmada birinci değil sonlardaydim.Şimdi bakıp etiketleyecegim.
Siz benim yaptığım bir tavsiye üzerinden yarışmalara ara verirseniz vicdanım kabul etmezdi...Hazırlık yapan ve bekleyen bu kadar arkadaşım varken.

Nacizane tavsiyeydi...Sizi elestirmedim, kötü bir şey söylemedim, kırmadım ... Ve yıllardır beni tanıyan ve kişiliğimi bilen arkadaşlarım biliyor ki hediye v.s hep ikinci planda benim için.

Nuryolu canım tabii ki değişmeyecekti ... o zaman kişiye göre muamele yapmış oluruz değil mi canım ?

Bana hediye çeki verin fikri kulağa hoş gelmemiş olabilir , kaldı ki bunun için yarışmanın iptal edilmesi de gereksiz ... ve insanlar bu iptale de üzülmüş olabilir .

Senin fikrini cazip bulmamak başka ...seni eleştirmek başka .
Ha benim de anlatmak istediğim bu işte ya...

yok yok hediyeyi beğenmeme değil arkadaşları ile görüşmüşler hediye çeki daha uygun olurmuş.... Yahu hediye çekini de anlarım da bunun bir uslubu olur...

Sizin hediye yollamanız daha değerli ve anlamlı,manevi değeri var sonuçta..

Anlamadığım ısrarla oy bile almadan katılanlar var onlara hiç mi saygı yok ? Kadının 0 oyu var ısrarla katılıyor..

bir onlara bak ta

neyse ..... yazmak istemiyorum daha fazla çok sinirliyim

Çok haklısınız,yarışmaya katılan diğer arkadaşlarada haksızlık yapmışlar..
Ben katılmadığım halde destek olmaya çslışıyorum hanımlara..

Siz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....
Sizde anlarsınızki bu durumda tek düşünce beklenemez
Sizin fikriniz gibi herkezin farklı bir fikri olabilir
Ben fikri eleştirdim
Siz yada başkası kim olduğu önemli değil aslında
Bana yanlış geldi bende bunu belirttim
Kazenin düşüncesi fikri diye peşinden gidilmedi
İlk eleştiriyi ben yaptım bizzat kendim öyle düşündüğüm için

İnsanlar neden düşünmediği birşeyi kazenin fikri diye savunsun farklı düşündüğü halde yazmaktan çekinsin ki
Kurucuya destek olunca artı puanmı alınıyor ters düşünce sitedenmi atılıyorsun ki :işsiz:

Sana göre öyle ,ben diger şekil düşündüm .Sonuçta hediye çeki de hediye değil mi ?Nedir bu uzaylı görmüş halleri anlamadım ki...
Tencere ih

Benim birinciligim ile alakası yoktu.Daha önceki yarışma konusuna da bu fikrimi yazmistim ve o yarışmada birinci değil sonlardaydim.Şimdi bakıp etiketleyecegim.
Siz benim yaptığım bir tavsiye üzerinden yarışmalara ara verirseniz vicdanım kabul etmezdi...Hazırlık yapan ve bekleyen bu kadar arkadaşım varken.

Nacizane tavsiyeydi...Sizi elestirmedim, kötü bir şey söylemedim, kırmadım ... Ve yıllardır beni tanıyan ve kişiliğimi bilen arkadaşlarım biliyor ki hediye v.s hep ikinci planda benim için.

çok basit bir cevap

Kazen abi diye beni etiketleyip böyle bir önerimiz var deseydiniz çok daha şık olurdu

Sen üzülmüştürsün doğru da Kazen 'in açısından bak bir de.Normal hayatta bile bir kişiye hediye alsak ,O kişi hediyeyi beğenmese biraz üzülmez miyiz?Veya surat ifadesi hediyeyi açınca düşse beğenmedi diye zorumuza gitmez mi?Zaten kişiye göre biz deriz,beğenmezsen şuradan aldım değiştirebilirsin diye ama burası farklı,başlangıçta 1.olmadan önce sunsaydın öneriyi belki Kazen bile kızmazdı,ama sen 1 olunca sunmuşsun öneriyi,o yüzden kızmıştır.Ama sen illa katılmam diyorsan sen bilirsin,bizim şansımız artabilir:KK53:

Düzenleme:Kazen de buna benzer şeyler yazmış,görmeden yazdım.

Ya yok canim ,ben beğenmedim demedim ki...Öyle bi durumda tabii insan uzulur.Kaldı ki konudaki yazdığım msjlara bi bakin ne kadar sevmiş begenmisim...Ve hatta kullanmaya kıyamadım hala...
Ben genel olarak soyledim.Daha önce de kategori konusuna yazmıştım orada kimse böyle şeyler dememişti hatta desteklemisti .Böyle dusunulecegini bilsem hiç soylemezdim

X