Dur Bende elime haydari ve haydarnazı alayimAldırma Haydarı elime ,şaka bir yana hediye de neymiş,değerli olduğumu hissettirmesi yetiyor.
Yazıcıyla ne işim olur ki benim,önceden yemek tarifi çıkarıyordum şimdi gerekmiyor ,nette hemen tarif bulunuyor. Nevreste yi etiketlemek yetiyor
Ne kurabiyesi yapacaktın kulağıma söylesene ,merak ettim.Dur Bende elime haydari ve haydarnazı alayim
SöylememNe kurabiyesi yapacaktın kulağıma söylesene ,merak ettim.
Yedik sanki kurabiyeniSöylemem
Kurabiye tabi yenilirYedik sanki kurabiyeni
Şu an çay olsa ,yanında da kurabiye olsa ne iyi giderdi,Kurabiye tabi yenilir
Damla cikolatali ustu findikliŞu an çay olsa ,yanında da kurabiye olsa ne iyi giderdi,kurabiyede seçenek bayağı var ,insan zor karar verir.Sen ne çabuk karar verdin
Nerden biliyorsun,bana söylemedi de sana mı söylediDamla cikolatali ustu findikli
Bir ben miyim zor karar verenbenimde tarif hazirdi ne zaman start verilirse katiliriz
Evet ozelden dedi. Ama sakin deynepe soyleme kiskanc o tarifimi hemen yapar dediNerden biliyorsun,bana söylemedi de sana mı söyledi
Ben de katılacaktım kurabiye kategorisine20'yi tamamlamayı düşünüyordum
eheh bilmemBir ben miyim zor karar veren
Bayağı katılmayı isteyen varmış bu bölüme ,t....f......kurabiye mi?
Bir ara koymuştun topiğe.Ben de çok açık yazdım sandım.t..f.. ne kız anlamadım
Yok o değilBir ara koymuştun topiğe.Ben de çok açık yazdım sandım.Tarçınlı,fındıklı
En sevdiğim var ondan kolay oldu. Başkası ne der bilmen ama benim için harikaŞu an çay olsa ,yanında da kurabiye olsa ne iyi giderdi,kurabiyede seçenek bayağı var ,insan zor karar verir.Sen ne çabuk karar verdin
Ben öyle bir şey yapar mıyımNerden biliyorsun,bana söylemedi de sana mı söyledi