Ben de kurabiyemi yapmıştım ,yarın açacaktım konuyu,gerçek diyorum bak,beni bilen bilir,hiç nazlanmam.
Sen de inandın mı yaptığımaBizim deynepnaz 'ımıza ne yaptın Sen kimsin çabuk söyle
Maşaallah canım süpersinSen sakla yine lazım olur
Yazanlar arasında ben de varım,eleştirimizi şahsına yönelik yapmadık ki,eleştirdiğimiz düşünce yapısı.Kaldı ki senin yazdığını da bilmiyorduk.Arkadaşlar , hediye çeki fikrini veren bendim.Anlamadan itham edilmesi çok kırıcı oldu .Daha önce de bir kaç arkadaş ile konuşmuştuk böyle olsa ne güzel olurdu diye....Bu fikri vermek hediye için yarisildigi anlamına gelmiyor .
Siz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....Yazanlar arasında ben de varım,eleştirimizi şahsına yönelik yapmadık ki,eleştirdiğimiz düşünce yapısı.Kaldı ki senin yazdığını da bilmiyorduk.
Banada tatlı de dünya dursun, tarifimde vardıSen de inandın mı yaptığımayapmadım ama süperim doğru,ne var yapma da yarım saatlik iş ,zor olan karar vermek ne yapacağına .
Yine anlamadın ki ,esasında fikri eleştirdik,değişmezdi düşüncemiz ama sana özel yazmadığımız için ,şahsına alınmana gerek yok ki,anlatabildim mi bilmiyorum ,benim de kafam karıştı,tavuk mu yumurtadan ,yumurta mı tavuktana döndü olaySiz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....
Bak canim,msji yayınladım.Gerekirse üyelik iptali istiyorum da dedim.Bu şekilde itham edilmek çok üzdü kirdi.Sizin için demiyorum çünkü lanse edildiği şekilde eleştirdiniz siz de ...Yine anlamadın ki ,esasında fikri eleştirdik,değişmezdi düşüncemiz ama sana özel yazmadığımız için ,şahsına alınmana gerek yok ki,anlatabildim mi bilmiyorum ,benim de kafam karıştı,tavuk mu yumurtadan ,yumurta mı tavuktana döndü olay
Sn. Kazen hediye etmek isterseniz elden gelip teslim alabilirimBu arada kupa 2 koli buldum garajda ama kargoda çok kırılıyor : (
Böyle yaklaşmak ne kadar doğru, bana göre aynı şeyden evde 10 tane varsa varsın 11. gelsin sonuçta hediye. Buraya ihtiyacın olan bir ürünü almak için katılmıyoruz kiKimse kazen in fikri dışında yorum yapmıyor.Haklı bulan Bike olsa evet haklısın demiyor.Neyse.Yarışmalarda yokum artik.
Kız daha bir tarif bile yapmadın sıraya geçSn. Kazen hediye etmet isterseniz elden gelip teslim alabilirim
olabilir bundan sonra yapmayacağım anlamına gelmez. Hediye motivasyon olur bana daKız daha bir tarif bile yapmadın sıraya geç
Ayrıca kaç yarismada sonuncu oldum...Keyifli diye katildim , hep söyledim keyfi yetiyor diye . Hatta ilk katildigimda sadece madalya var sanıyordum hediye olduğunu bile bilmiyordum. Hediyeler çok güzel ve degerli...herkesin ihtiyaç duyduğu şey farklıdır diye böyle bir öneride bulundum ....Hatta yazdığım msji aynen yayınlayacağım