Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Arkadaşlar , hediye çeki fikrini veren bendim.Anlamadan itham edilmesi çok kırıcı oldu .Daha önce de bir kaç arkadaş ile konuşmuştuk böyle olsa ne güzel olurdu diye....Bu fikri vermek hediye için yarisildigi anlamına gelmiyor .

Ayrıca kaç yarismada sonuncu oldum...Keyifli diye katildim , hep söyledim keyfi yetiyor diye . Hatta ilk katildigimda sadece madalya var sanıyordum hediye olduğunu bile bilmiyordum. Hediyeler çok güzel ve degerli...herkesin ihtiyaç duyduğu şey farklıdır diye böyle bir öneride bulundum ....Hatta yazdığım msji aynen yayınlayacağım

Naçizane bir önerim olacak...
Yarışma sonunda verdiğiniz ödül hediye çeki şeklinde olsa da herkes ihtiyacına binaen arzu ettiğini alsa nasıl olur acaba ? Biliyorsunuz ben instagramda sunum ve tarif ağırlıklı bir sayfa kullanıyorum...Sunum için uygun mutfak ürünleri tercih ederdim ben ama bir başkası ihtiyaç dahili farklı bir ürün tercih edebilir.Bu şekilde katılım oranı da artar diye düşünüyorum

Msj bu.

Yazanlar arasında ben de varım,eleştirimizi şahsına yönelik yapmadık ki,eleştirdiğimiz düşünce yapısı.Kaldı ki senin yazdığını da bilmiyorduk.

Yazanlar arasında ben de varım,eleştirimizi şahsına yönelik yapmadık ki,eleştirdiğimiz düşünce yapısı.Kaldı ki senin yazdığını da bilmiyorduk.
Siz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....

Kimse kazen in fikri dışında yorum yapmıyor.Haklı bulan Bike olsa evet haklısın demiyor.Neyse.Yarışmalarda yokum artik.

Siz fikri vereni eleştirdiniz ve fikri veren bendim.Bi başkası olsa degisecekmiydi sonuc....
Yine anlamadın ki ,esasında fikri eleştirdik,değişmezdi düşüncemiz ama sana özel yazmadığımız için ,şahsına alınmana gerek yok ki,anlatabildim mi bilmiyorum ,benim de kafam karıştı,tavuk mu yumurtadan ,yumurta mı tavuktana döndü olay

Ayyy kurabiyelerim arasından seçim de yapmıştım oysaki. İlk yarışma deneyimim olacaktı yaaa hevesim kursağımda kaldı Hediye çeki hediyenin almanı yitirmesine sebep olur bence. Kadınlar kulübünü hatırlatacak ufacık bir hediye, hatıra yeter de artar

Son düzenleme:
Bak canim,msji yayınladım.Gerekirse üyelik iptali istiyorum da dedim.Bu şekilde itham edilmek çok üzdü kirdi.Sizin için demiyorum çünkü lanse edildiği şekilde eleştirdiniz siz de ...
Her zaman dediğim gibi...Yarışma v.s geçer gider ,dostluk baki kalir .Sorun o onerimse bende yokum önerim de .Sizler yarismalariniza devam edin,her zaman desteğim üzerinizde canım

Kimse kazen in fikri dışında yorum yapmıyor.Haklı bulan Bike olsa evet haklısın demiyor.Neyse.Yarışmalarda yokum artik.
Böyle yaklaşmak ne kadar doğru, bana göre aynı şeyden evde 10 tane varsa varsın 11. gelsin sonuçta hediye. Buraya ihtiyacın olan bir ürünü almak için katılmıyoruz ki

Diyet yapıyor olabilirim ama gözüm her yerde ...

Benim 1.lik aldığım yarışmada hediye çeki vardı , hiç tavsiye etmem çek olayını . Sonuçta bir site ile anlaşmalı ve göbeğiniz çatlıyor ürün bulana dek ... o yok bu yok , o sonra gelir , bu olsa olmaz mı ? kaç kez tel. görüşmesi yaptık o dönem ... amacım da hediyeyi alabilmek değildi kazen hatırlar , sponsor olduğu firmanın lakaytlığını dile getirmekti .

En temizi , siteden hatıra kalacak , maddi değeri düşük manevi değeri yüksek bir hediye . @Meg in kupası gibi ...

Amaç eğlenmek ya

daha yarışmanın bitmesine 3 gün var. nasıl olsa birinci oldum diye payalşım yapmanız ne kadar doğru ? Ayrıca burad akimseye kullanıcı adınızı vermedim mesajınızdan anladığımı yazdım. Adı üzerinde hediye bu ... Sizlerin ihtiyaçlarına göre hareket etmiyoruz ki(ettiklerimizde oldu). Öneriyi buraya yazsaydınız ok daha anlamlı olurdu yarışmanın bitmesine 3 gün kala nasıl ise açık ara öndeyken böyle mesaj yazmanız hoş olmadı. Siz bunu anlamadınız işte ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…