Hediye bu adı üstünde insan nezaketen beğendim deröyle de hediyeleri beğendiremedik. Oysa daha önce hediye kazananlara farklı hediye yolluyorduk. Hediye çeki yollasak daha iyi olurmuş.... Farklı bir çözüm düşünüyorum.....
Ben biri hariç (düdüklü tencerelerim)diğerlerini daha hiç kullanmadım kıyamıyorumHediye hediyedir. Hediye kataloğundan mı beğenilecek hediye! Hatırası yeter..
Ben KK fincanımı saklıyorum gözüm gibi
Hediye bu adı üstünde insan nezaketen beğendim der
Ne insanlar var ya
Utanç verici
Onun yerine puan eklemesi olabilirmi acaba
Benim kafam biraz ters çalışıyor sanırım hediye çeki daha manasız benceyok yok hediyeyi beğenmeme değil arkadaşları ile görüşmüşler hediye çeki daha uygun olurmuş.... Yahu hediye çekini de anlarım da bunun bir uslubu olur...
Ben biri hariç (düdüklü tencerelerim)diğerlerini daha hiç kullanmadım kıyamıyorum
Benim kafam biraz ters çalışıyor sanırım hediye çeki daha manasız bence
Siz seçip gönderince bir anlamı hatırası oluyor
Kendi istediğini normaldede gidip alabilir
Benim de var
Farklı kupalara bayılırım
Değerli benim için çok anlamlıBenim de varAma hiç kullanmadım.. Ya kırılırsa
Başka bişey isteFarklı kupalara bayılırım
Hediyeyi hediye etmek sünnettir meg sende bana gönder
Yarışmaların sekteye uğramaması için fikir bul o zaman hemen devam etsin yemek yapmayı buradan öğreniyorum eğitime destek olBaşka bişey iste
Ah bacım,biz madalya için yarışıyoruz,hediye için yarışanlar da var demek kiHediye de olmayı versin
Benim kafam biraz ters çalışıyor sanırım hediye çeki daha manasız bence
Siz seçip gönderince bir anlamı hatırası oluyor
Kendi istediğini normaldede gidip alabilir
Aynen, kurabiye yapacaktım kursağımda kaldıAh bacım,biz madalya için yarışıyoruz,hediye için yarışanlar da var demek ki,madem öyle hediye Onun olsun ,madalyasını bize versin değil mi?