Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

buğday salatasını böyle mor lahanada sunuyorum ben

minik paçangalarda yapabilirsin ... pastırma kokusu ağır gelirse , sucuklu

tahinli rulo

meksika salatası

ıslak kurabiye
Pacanga 2 cesitmis bunu yapabilirim.
Islak kurabiye çok güzel duruyor inşallah becerebilim

Yapacak mısın 6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam
Oğlan tarafı mı canım misafirlerin?Saatine göre öğle yemeğine geliyorlar gibi.Bence mercimek çorbası ,karnıyarık,pilav ,yaprak sarma olabilir.Çayın yanına da su böreğini güzel yapmıştın O olabilir ,bir da hafif bir kurabiye .Ağır mı oldu?

Evet, ayy yok yemeğe alamam , 12 kişiyi nereye oturtup nasıl yemek yetistireyim daha biz varız 2 ablamda gelir

Ablam inceleyeyim, zaten beraberiz o zamana kadar bana buluruz güzel değişik şeyler

Evet, ayy yok yemeğe alamam , 12 kişiyi nereye oturtup nasıl yemek yetistireyim daha biz varız 2 ablamda gelir

Ablam inceleyeyim, zaten beraberiz o zamana kadar bana buluruz güzel değişik şeyler
Canım inan ufak ufak pastaydı ,börekti uğraşmaktan ,yemek daha kolay oluyor.Çocuklu biri geldi diyelim,çocuk için çorban var mı diye sorabilir,saydıkların da kolay değil sonuçta ,onlar da oyalayabilir.Bir de neden o kadar kalabalık geliyorlar ki?

Çocukla gelmezler , ya öğlen yemek yerler gelirler zaten diye düşünüyorum, dusunmek istiyorum
Yemektense saatlerce borekle sarmayla uğraşmayı tercih ederim

O zaman mezeler yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…