Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne istiyorsan ona ver Meg'im ,sarı şekerimNeye verelim oyumuzu peki?
Padılcanlar eyi mi?
Üyle yapmıcam işteSen ne istiyorsan ona ver Meg'im ,sarı şekerim
Mezeler - OrdövrlerÜyle yapmıcam işte
Çoğunluk ne istiyosa ona vercem
Sen beğenip verdiysen, ben de vereyim bariMezeler - Ordövrler
Ben buna verdim sende ver o zaman
Rica ederim Nevom ne demek
Rica ederim Nevom ne demek
Ayrıyetten konuyu uzatmadığın için tebrik ediyorum seni
Işte o yüzden tebrik ettim. Bana kalsa iyice sulandırırım Efferin sana
Ben çok uzatmam konuyuEn kestirme yoldan kapatırım
Eferimi kaptım oleyyyyyyIşte o yüzden tebrik ettim. Bana kalsa iyice sulandırırım Efferin sana
Yapacak mısın 6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam
Ablam çok sevinirim, saat 3 gibi gelecekler ne ikram edilir bilemedim akşama kadar bizde olurlarBilmem katılmayalı asır oldu nana ... bir ara müdavimdim yarışmalara .
Sana çeşit buluruz ya , o mesele değil
Ablam çok sevinirim, saat 3 gibi gelecekler ne ikram edilir bilemedim akşama kadar bizde olurlar
Çay , börek dolma az değil mi? Tatlı 2 çeşit yeter mi? Salata yerine meze turu daha iyi olmaz mı?Hmmm saatte sıkıntı . En sevmediğim misafir türüdür , yemeğe mi çaya mı belli olmayan .
Ben olsam diye yazıyorum , fikir sadece . Yine çayımı demler , yanına börek , dolma (sarma ile uğraşma , biber ya da kırmızı biber ) salata ... ve tatlı yapardım .
Akşam içinde borcama ya tavuk ya izmir köfte tarzı bir yemek hazırlar , ola ki yemeğe de kalacaklar sinyalini aldım verirdim fırına . Yanına pilav , çorba ... gündüzden kalan dolma börek vs ... akşam sofra dolardı .
Salata da aklıma gelen , meksika fasulye salatası , tavuklu etimek salatası , buğday salatası ... bunlar doyurucu hem .
Tatlı sütlü bir tatlı yaparsın ... kadayıflı muhallebi gibi .