• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK59: Şu ifade çok şey anlatıyor be nevomm ... sanki bana diyor ki ; al sana mezeler , o zaman sende katıl :rolleyes::rolleyes:

M M e g canım rast geldik burada nihayet :KK68:
Yapacak mısın :rolleyes: 6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam :rolleyes:

:KK59: Şu ifade çok şey anlatıyor be nevomm ... sanki bana diyor ki ; al sana mezeler , o zaman sende katıl :rolleyes::rolleyes:

M M e g canım rast geldik burada nihayet :KK68:
Aslında ben öyle demek istememiştim:KK45:Ama çok ısrar ediyorsun benim için hiç sakıncası yok:KK53:Mutlaka katılmalısın:rolleyes:

Yapacak mısın :rolleyes: 6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam :rolleyes:

Bilmem katılmayalı asır oldu nana ... bir ara müdavimdim yarışmalara .

Sana çeşit buluruz ya , o mesele değil :KK51:

Ablam çok sevinirim, saat 3 gibi gelecekler ne ikram edilir bilemedim akşama kadar bizde olurlar :KK43:

Hmmm saatte sıkıntı . En sevmediğim misafir türüdür , yemeğe mi çaya mı belli olmayan .

Ben olsam diye yazıyorum , fikir sadece . Yine çayımı demler , yanına börek , dolma (sarma ile uğraşma , biber ya da kırmızı biber ) salata ... ve tatlı yapardım .

Akşam içinde borcama ya tavuk ya izmir köfte tarzı bir yemek hazırlar , ola ki yemeğe de kalacaklar sinyalini aldım verirdim fırına . Yanına pilav , çorba ... gündüzden kalan dolma börek vs ... akşam sofra dolardı .

Salata da aklıma gelen , meksika fasulye salatası , tavuklu etimek salatası , buğday salatası ... bunlar doyurucu hem .

Tatlı sütlü bir tatlı yaparsın ... kadayıflı muhallebi gibi .

Hmmm saatte sıkıntı . En sevmediğim misafir türüdür , yemeğe mi çaya mı belli olmayan .

Ben olsam diye yazıyorum , fikir sadece . Yine çayımı demler , yanına börek , dolma (sarma ile uğraşma , biber ya da kırmızı biber ) salata ... ve tatlı yapardım .

Akşam içinde borcama ya tavuk ya izmir köfte tarzı bir yemek hazırlar , ola ki yemeğe de kalacaklar sinyalini aldım verirdim fırına . Yanına pilav , çorba ... gündüzden kalan dolma börek vs ... akşam sofra dolardı .

Salata da aklıma gelen , meksika fasulye salatası , tavuklu etimek salatası , buğday salatası ... bunlar doyurucu hem .

Tatlı sütlü bir tatlı yaparsın ... kadayıflı muhallebi gibi .
Çay , börek dolma az değil mi? Tatlı 2 çeşit yeter mi? Salata yerine meze turu daha iyi olmaz mı?
Eksik bir şey yapmak istemiyorum, arkamdan konusmasinlar :110:

Back