Sen ne istiyorsan ona ver Meg'im ,sarı şekerimNeye verelim oyumuzu peki?
Padılcanlar eyi mi?
Üyle yapmıcam işteSen ne istiyorsan ona ver Meg'im ,sarı şekerim
Mezeler - OrdövrlerÜyle yapmıcam işte
Çoğunluk ne istiyosa ona vercem
Sen beğenip verdiysen, ben de vereyim bariMezeler - Ordövrler
Ben buna verdim sende ver o zaman
Rica ederim Nevom ne demek
Rica ederim Nevom ne demek
Ayrıyetten konuyu uzatmadığın için tebrik ediyorum seni
Işte o yüzden tebrik ettim. Bana kalsa iyice sulandırırım
Ben çok uzatmam konuyuEn kestirme yoldan kapatırım
Eferimi kaptım oleyyyyyyIşte o yüzden tebrik ettim. Bana kalsa iyice sulandırırımEfferin sana
Yapacak mısın6 kasımda misafirlerim var, nevroşun linklerden 4 cesit buldum, burdanda 1-2 birşey kaparsam tamam
Ablam çok sevinirim, saat 3 gibi gelecekler ne ikram edilir bilemedim akşama kadar bizde olurlarBilmem katılmayalı asır oldu nana ... bir ara müdavimdim yarışmalara .
Sana çeşit buluruz ya , o mesele değil
Ablam çok sevinirim, saat 3 gibi gelecekler ne ikram edilir bilemedim akşama kadar bizde olurlar
Çay , börek dolma az değil mi? Tatlı 2 çeşit yeter mi? Salata yerine meze turu daha iyi olmaz mı?Hmmm saatte sıkıntı . En sevmediğim misafir türüdür , yemeğe mi çaya mı belli olmayan .
Ben olsam diye yazıyorum , fikir sadece . Yine çayımı demler , yanına börek , dolma (sarma ile uğraşma , biber ya da kırmızı biber ) salata ... ve tatlı yapardım .
Akşam içinde borcama ya tavuk ya izmir köfte tarzı bir yemek hazırlar , ola ki yemeğe de kalacaklar sinyalini aldım verirdim fırına . Yanına pilav , çorba ... gündüzden kalan dolma börek vs ... akşam sofra dolardı .
Salata da aklıma gelen , meksika fasulye salatası , tavuklu etimek salatası , buğday salatası ... bunlar doyurucu hem .
Tatlı sütlü bir tatlı yaparsın ... kadayıflı muhallebi gibi .