- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişmez umarım. Değişmesiiiiiin
Aslimda tavuk yemekleride olur yo yoooo borek olsunnnn dimiiiDeğişmez umarım. Değişmesiiiiiin
Aslimda tavuk yemekleride olur yo yoooo borek olsunnnn dimiii
Bu bolumden cok tarif kaptim ben hepimizin ellerime saglikİkinci tarifte benden olur
Nevreste borek yapin ya bende katilcam bak
Borek olursa ilk tarif benden
Nevreste borek olsunnnnnn (
Oylar boregeeee oylar boregeee
Marga bizi kandırma sen yarışmaya katılmazsın hemde el açması börekler kategorisine
Henüz sonuçlanmadı ama büyük ihtimal ''Mezeler''olacakmezelermi olucak yeni kategori
katilamadim bayadir mezelere katilirim bari artik kazaniyimdaaa amaHenüz sonuçlanmadı ama büyük ihtimal ''Mezeler''olacak
İnşaallah canım beklerizOrası kısmetkatilamadim bayadir mezelere katilirim bari artik kazaniyimdaaa ama
İnşallah katılırsın canım , şuanlık önde görünüyorMezeler önde çok sevindim
en çok sevdiğim kategorilerden biri :)
Daha önce yapılan kategoriyi inceleyebilirsinMezeler derken bir tarif mi yoksa masa sunum şeklinde mi nevos ? Nevreste
El açması böreğe gelKebap dedimdi ama olmayacak gibi
Ben de baktım çıtır soğan halkası, humus S Semiramis başarılı buldum.Daha önce yapılan kategoriyi inceleyebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ara-sicaklar-mezeler-oylama-anketi.792377/
Bize takılabilirsinhiç sıkılmazsınNevreste patlıcanlarda canım sıkıldı burada,yerimi değiştirsem mi?