Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Merakla bekliyoruz 20si son gün. Her kategoriye 1 katılım hakkı var. Çorba , et, tatlı hepsinden isteriz yani:KK56: Acıktım zaten :KK56:

Bir süre aradan sonra bugün girdim siteye . Çorbaya belki yarın fırsat bulursam katılırım , diğerleri için mutlaka diyeyim ...

Ne yalan söyleyeyim bende açım:KK1:

Bismillah diyip mutfağıma koşuyorum şu an itibariyle,gazam mübarek olsun :)
Akşama kadar yetiştiricem ve huzurlarınıza sunucam inşallah.:KK56:

evet son 2 gün :KK52:

kendim katılmış olsamda bir başkasına oy vereceğim ama dürüst davranayım görüntüsü en çok hoşuma gidene vereceğim oyumu tadına bakamadığıma göre gördüğüm görüntüyü beğeniyorum bakalım daha ne lezzetler göreceğiz sabırsızlıkla bekliyorum:KK56::KK56::KK56:

Ben de şimdiden kara kara düşünmeye başladım kime versem oyumu diye...
İyice bir inceleyip karar vermek lazım tüm çorbalar güzel çünkü.
Katılımcı olduğum için daha vebal hissediyorum sağlıklı oy kullanmalı hadi bakalım son 2 gün yeni çorbaları bekliyorum ondan sonra alıcı gözüyle bakacağım:KK1:

Katılımcı olduğum için daha vebal hissediyorum sağlıklı oy kullanmalı hadi bakalım son 2 gün yeni çorbaları bekliyorum ondan sonra alıcı gözüyle bakacağım:KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: katılımcı olunca cidden vebal hissediyo insan yav

görüntüye emeğe, güzel fotoğraflanmasına bakılır diye düşünüyorum oy verirken yanii artık burada da arkadaş hatrı falan geçmesin tabii ki herkess herkese de oy vermekte özgürdür vayy neden bu kişiye verdiniz siz aynı topiktensiniz hep kendi topiğinden topladı oyları falan gibi tartışmalar olabilir ancak işte kimsenin oyuna da karışılmaz. Yine de adil olunacağını düşünüyorum

burda en yabancınız benim :26: belki garibine giden olacaktır ama ben topicime hiçbişey söylemedim kimsenin haberi yok. zaten yarışmaya katılma fikri de yoktu çorbayı yapınca ekleyim dedim :) ama şimdi hoşuma gitti :KK9::KK9: sadece bi arkadaşım nasıl oldu hala şaşkınım ben resimleri yükler yüklemez yorum yaptı inanın çok şaşırdım ama mutlu da oldum :KK16::KK16: ondan da özellikle rica etttim sööyleme kimseye diye.

bir sevindiğim noktada şu ki; tanımadığım arkadaşlar girip, beğenip yorum yapmışlar :KK9: gösterilen bu şık davranış için herkese çok teşekkür ederim. katılan arkadaşlarıma da başarılar dilerim :KK16::KK16::KK16:

bende kara kara düsünüyorum cok emek verilerek hazirlanmis corbalar,keske 3 oy kullanma hakkimiz olsaydi

3,4 kisi arasinda gidip geliyorum :KK59:

Son 3 saat...

Ankette kimin kime oy verdiği görülecektir... Gizli anket yapamayacağız...

Tüm katılımcılar inanılmaz emek harcadı ilk kez bir yarışmada bu kadar hatasız bir paylaşım yapıldı. Nasıl oy vereceğiz kime oy vereceğiz bilemiyorum.

Çorbalar bölümüne katılamasamda çok heyecanlanıyorum yahu :KK52: Hak eden kazansın diyorum ve bütün adaylara başarılar bol şans diliyorum :KK16: Herkes emek vererek paylaşım yapmış sonuçta..Hepsinin emegine,yüregine saglık.Buraya katılmak,aday olmakta bir başarı :KK42:

Diger kategorileri büyük bir merakla bekliyorum :KK31: Böyle bir yarışma düzenlendigi içinde teşekkür ediyorum :KK9:

ankete oy verenlere ikram edelim çorbalardan :KK53:

bende 3-4 çorbanın tadına bakmak istiyorum ekranı delicem az kaldı:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Bu yarışma sayesinde bir çorba arşivim oldu birkaç yeni çorba öğrendim hoş oldu bildiğimiz çorbaları bile başka bir elden başka bir damak tadıyla hazırlanmış olarak görmek çok keyif verici oldu.
Oylamaya da az kaldı çok heyecanlı:KK53:

X