- 16 Ağustos 2010
- 293.102
- 603.046
- 43
Bir önceki sayfada Peynir Şöleni Tortellini var.O kazanmıştıO yarışma kim kazandı, pizzali süper gorunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önceki sayfada Peynir Şöleni Tortellini var.O kazanmıştıO yarışma kim kazandı, pizzali süper gorunuyor
Olmaz bi kere takıldım sana bırakmamSu boregınde gayet iyi olduğumu düşünüyorum 1 makarnalardan sonra yarışalım canım
Gözüm çok fena korktuBir önceki sayfada Peynir Şöleni Tortellini var.O kazanmıştı
Kız korkmasın boregimle de anca 3. OldumÇok fena çıktı bu hatun
Dur bakalım nasıl tarifler gelecekGözüm çok fena korktu
Ben belki katılmamDur bakalım nasıl tarifler gelecek
Makarna yapacağızKoy tencereye spagetti,üzerine dök salça sosunuBen belki katılmam
Aynen makarna olursa bende katılmam zaten sonlardayim şimdide.Ben belki katılmam
E az kalmış birinciliğeKız korkmasın boregimle de anca 3. Oldum
Kambersiz düğün olur mu?Birden niye karar değiştirdin?Ben belki katılmam
Hemen pes mi ediyorsunAynen makarna olursa bende katılmam zaten sonlardayim şimdide.
E az kalmış birinciliğe
Bu mesaja göre sende katılacaksınKambersiz düğün olur mu?Birden niye karar değiştirdin?
Şaka değil ben o tür bekliyordumMakarna yapacağızKoy tencereye spagetti,üzerine dök salça sosunu
Hmm öyle mi ediyorum yok yavHemen pes mi ediyorsun
Kamber olan nananais demek istemiştimBu mesaja göre sende katılacaksın
Sende son gün tariflere göre katılırsın.Ummadığın gibi olursa yaparsınŞaka değil ben o tür bekliyordum
Bi mağlubiyet i daha kaldırmaya bilir kalbim
Nevroşun suçu, ben basit şeyler bekliyordum, domates soslu makarna yapacaktım şekilli olanlardanKambersiz düğün olur mu?Birden niye karar değiştirdin?
Tamam sen gördüklerini unutOnlardan kopya çekebilirsinNevroşun suçu, ben basit şeyler bekliyordum, domates soslu makarna yapacaktım şekilli olanlardan
Oy verenler zorluğa bakmıyor ki zaten,süsler püslersin oldu da bittiNevroşun suçu, ben basit şeyler bekliyordum, domates soslu makarna yapacaktım şekilli olanlardan
Oldu başkası güzel yapsın nana kolaya kaçtı desinlerOy verenler zorluğa bakmıyor ki zaten,süsler püslersin oldu da bitti
Tabaktakini makarna olarak düşününBöyle süsler olur biterOy verenler zorluğa bakmıyor ki zaten,süsler püslersin oldu da bitti