Sende hep sonradan fark ediyorsunArkadaşlar oylarını makarnadan yana kullanmışlar şimdi gördüm , iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende hep sonradan fark ediyorsunArkadaşlar oylarını makarnadan yana kullanmışlar şimdi gördüm , iyi olmuş
Sende hep sonradan fark ediyorsun
Ben oy kullananl ar kimler göremiyorum. sanırım pro üyeler isim görebiliyorArkadaşlar oylarını makarnadan yana kullanmışlar şimdi gördüm , iyi olmuş
Kuzum oylama sayısına tıkla orada yazıyorBen oy kullananl ar kimler göremiyorum. sanırım pro üyeler isim görebiliyor
Ben oy kullananl ar kimler göremiyorum. sanırım pro üyeler isim görebiliyor
Oy sayısının üzerine tıklarsan ,kimler oy vermiş görebiliyorsunYok ben de kimlerin oy kullandığını görmüyorum , ama hangi kategori kaç oy almış onu görüyorum , sen de görebilirsin oy kullanırsan
Oy sayısının üzerine tıklarsan ,kimler oy vermiş görebiliyorsun
Rica ederim canımGördüm gördüm , ben bilmiyordum , teşekkür ederim
Ne mutlu size bi şehire bağlı kalmadan 35 sene geçirmişsinizÇok şükür dışarda yemek yeme alışkanlığımız yok..Çocuklarımı öyle alıştırdım ,sevmiyorlar..İnşaallah öyle devam eder.
Tabi yöresel yemeklerimiz;el emeği,ev yapımı yemekler bir başka oluyor...Evet çok şanslıyım, Gaziantep yemekleri çok güzel.Bende öğrenmeye çalışıyorum ..
Yaşadığım tüm şehirlerin yemekleri çok güzeldi..35 yılım 4 farklı şehirde geçti hepsinden farklı kültürler kaptım
Her yere tıkladımda o kısım aklıma gelmemişti. Bende görüyorum.teşekkürler
MakarnaBörekle sütlü tatlılar arasında kaldım
Makarnayi niydeceenMakarna
Makarnayi niydeceen
Sana börek açaam
Ben kadar güzel açabilir misinBende acarım börek
Makarna sosları öğrenmek ıstiyom
Bende kapışır ım borekte kebapçıBen kadar güzel açabilir misin
Yarisalim o zaman beybii
Ben kadar güzel açabilir misin
Yarisalim o zaman beybii
Durun su boregimi alıp geliyorumSu boregınde gayet iyi olduğumu düşünüyorum 1 makarnalardan sonra yarışalım canım