Tamam sen gördüklerini unutOnlardan kopya çekebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam sen gördüklerini unutOnlardan kopya çekebilirsin
Millet boşvereceksin ,içinden ne geçiyorsa Onu yapacaksın.Millet konuşacak bir şey buluyor zaten her durumdaOldu başkası güzel yapsın nana kolaya kaçtı desinler
fasulye yi burgu makarna, susleride spagetti ile yaptık mı oldu bu işTabaktakini makarna olarak düşününBöyle süsler olur biter
Eki Görüntüle 1888928
Facede her şeye kurdela takma ,süsleme akımı çıkmış,giresim bile gelmiyorTabaktakini makarna olarak düşününBöyle süsler olur biter
Eki Görüntüle 1888928
Hayal gücüne bırakıyorumfasulye yi burgu makarna, susleride spagetti ile yaptık mı oldu bu iş
Çok komik görünüyorFacede her şeye kurdela takma ,süsleme akımı çıkmış,giresim bile gelmiyor
Dedi yarışmadan kaçarkenMillet boşvereceksin ,içinden ne geçiyorsa Onu yapacaksın.Millet konuşacak bir şey buluyor zaten her durumda
İlk gördüğünde komik geliyorda sonrasında peşpeşe gelinceÇok komik görünüyor
Ahahahahah.Facede her şeye kurdela takma ,süsleme akımı çıkmış,giresim bile gelmiyor
Sahi öyle oluyor değil mi?Dedi yarışmadan kaçarken
Herşeyin fazlası zararlıİlk gördüğünde komik geliyorda sonrasında peşpeşe gelince
Su böreği o kadar forumda. TutulmuyorNiye kahvaltı sofralarinda yapmadın
Nevra bu mesajların aynından deynebe hep yazıyorsun ama hiç birine katılmıyo ekiyo biziBu mesaja göre sende katılacaksın
Diyene bak hele,kavurmacı güzeli,çok fena gaza geliyorum ,susun yavNevra bu mesajların aynından deynebe hep yazıyorsun ama hiç birine katılmıyo ekiyo bizi
Eger bu seferde katılmazsan deynep bi makarna bile haşlayamıyo diye elaleme madara ederim seniDiyene bak hele,kavurmacı güzeli,çok fena gaza geliyorum ,susun yav
Eğer sen de katılırsan düşünürümEger bu seferde katılmazsan deynep bi makarna bile haşlayamıyo diye elaleme madara ederim seni
Uygun olursam niye olmasın ama söz vermiyorum malum benim yogunluk iyce başladı haftaya derslerde sohbetlerde başlıyor , boş bir vakitte olabilir tabi iyibir tarif bulmak lazım benim oglan yogurtlu salçalı makarna delisidirEğer sen de katılırsan düşünürüm
Ben katılmazsam topu sana atarım o zaman.Benim katılıp katılmamam sana bağlı.(Oh be,bu yoğunlukta katılamaz zaten yırttım)Uygun olursam niye olmasın ama söz vermiyorum malum benim yogunluk iyce başladı haftaya derslerde sohbetlerde başlıyor , boş bir vakitte olabilir tabi iyibir tarif bulmak lazım benim oglan yogurtlu salçalı makarna delisidir