- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
YazmayalımSeçilirse kopya vermiş oluruzÇeşitlerini yazacaktım da demin yazmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YazmayalımSeçilirse kopya vermiş oluruzÇeşitlerini yazacaktım da demin yazmadım
Doğru biri almasınYazmayalımSeçilirse kopya vermiş oluruz
Dimi bence de
Hadi bakalim hayirlisi Nevosum
Erzurumlu musun canımSelam dostlar
Yöresel Yemekler dedim peki neden ?
Hani dedim ki özümüzu unutmayalım yasatalim atalarımızdan kalan yemekleri gelecek nesillere aktaralim.
Rahmetli babaannem geldi aklıma kuymak yapardı tarhana, lor dolması
Annem su böreği, kadayıf sarması, kete, mantı,tatar böreği yapardı şimdi herkes ben bile hazırcı olmusuz
Bu lezzetlerin tadı hala damagimda olsada yesek asla değişmem en alengirli makarnaya
Evet ama doğma büyüme istanbul dedem 20 yaşında kütüğü istanbula aldırmış :)Erzurumlu musun canım
Yemekleri sayınca aklıma çocukluğum geldiBenimde çocukluğum Erzurum'da geçtiNe güzel unutmamışsınız kültürünüzü,yemekleriniziEvet ama doğma büyüme istanbul dedem 20 yaşında kütüğü istanbula aldırmış :)
Yaa aslında benim için bu ülkede yöresel olup binbir emekle yapılan her yemek güzelYemekleri sayınca aklıma çocukluğum geldiBenimde çocukluğum Erzurum'da geçtiNe güzel unutmamışsınız kültürünüzü,yemeklerinizi
Çok şükür dışarda yemek yeme alışkanlığımız yok..Çocuklarımı öyle alıştırdım ,sevmiyorlar..İnşaallah öyle devam eder.Yaa aslında benim için bu ülkede yöresel olup binbir emekle yapılan her yemek güzel
Kendi Memleketim diye değil yani.Artk yemeklerin Avm de yenilmesi eve tok gelinmesi üzücü
Waffle mıdır nedir asla bi antep katmeri gibi olamaz mesela.
Antep günleri Festivali vardı yarın bi fırsatını bulsam da gitsem en güzel yemekler bence antepten çıkar
Erzurum daha sade yemekler hafif tereyagli olur
Ama siz benden daha şanslısiniz kıskanmadım desem yalan olur
Mevsim de yavaş yavaş kışa dönerken ben sıcacık çorbalar görmek isterim :)Yeni kategorimiz ne olsun?
nuryolu
@_Nun_
N Nana
@aeben
deynepnaz
Wwonka
Eses07
@rabia01
@-VUSLAT-
yaprak02
@Koalina
@chiLL
@Be_Ni_1012
@Zelifme
cimcimegfb
@vintagecupcakes
@asfarovski
@Hatmece
@melike06
@HanimKelesimiGetir
@pembebogurtlen
Kozlenmis patates
@yamukprenses
Shizuka-
@manolya1458
@xDerinMavix
Daha önce zeytinyağlılar demiştim olmamıştı.Yine olmayacak herhalde.Ben de çoğunluğun isteğine uyayım bari,makarnalar olsun .Yeni kategorimiz ne olsun?
nuryolu
@_Nun_
N Nana
@aeben
deynepnaz
Wwonka
Eses07
@rabia01
@-VUSLAT-
yaprak02
@Koalina
@chiLL
@Be_Ni_1012
@Zelifme
cimcimegfb
@vintagecupcakes
@asfarovski
@Hatmece
@melike06
@HanimKelesimiGetir
@pembebogurtlen
Kozlenmis patates
@yamukprenses
Shizuka-
@manolya1458
@xDerinMavix
Bende zeytinyağlı demiş tim. Et ler şimdi olmalıydı.ama etler varken kebaplar olabilir.veya börekler çocuklar için buzluğa atarız.Daha önce zeytinyağlılar demiştim olmamıştı.Yine olmayacak herhalde.Ben de çoğunluğun isteğine uyayım bari,makarnalar olsun .
Et yemeklerine kebaplar da ,köfteler de dahildi zaten.Kebap yapan 2 kişiydi,üst üste aynı kategori olmaz ki.Aslında poğaçalar da olabilirmiş ,okula giden çocukları için annelere beslenme çantasına koymak için yardımcı olurmuş.Bende zeytinyağlı demiş tim. Et ler şimdi olmalıydı.ama etler varken kebaplar olabilir.veya börekler çocuklar için buzluğa atarız.
Makarnalar dedim gıttı