- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
valla söylüyorumm çorba olayında kolaya kaçanlara asla oy vermem haşla,kaynat, meyane yap oldu da bitti yok yanii çorba da en çok malzemeyi kullanan, el emeği veren zaman harcayan kişilere veririm oyumu uğraştırıcı bol malzemeli çok çorbamız varr bizim kültürümüzde. Yani şahsen benim çorbalarda kıstasım bu diğer kişilerin oy verme kriterlerini bilemem tabii. Favorim olan biri var şu anda ancak daha haftasonuna çok var elossa gibi bir yemek duayeni yapmadı mesela daha çorbasını merakla bekliyorum son ana kadar herşey olabilir..
onemli olan haslayip kaynatmak degil..basit bir sehriye corbasi bile olsa o emegi fotograflayarak buraya yansitmak..herkesin corba kulturu ve damak tadi farklidir..katilacak olan herkese bol sanslar!!!
valla söylüyorumm çorba olayında kolaya kaçanlara asla oy vermem haşla,kaynat, meyane yap oldu da bitti yok yanii çorba da en çok malzemeyi kullanan, el emeği veren zaman harcayan kişilere veririm oyumu uğraştırıcı bol malzemeli çok çorbamız varr bizim kültürümüzde. Yani şahsen benim çorbalarda kıstasım bu diğer kişilerin oy verme kriterlerini bilemem tabii. Favorim olan biri var şu anda ancak daha haftasonuna çok var elossa gibi bir yemek duayeni yapmadı mesela daha çorbasını merakla bekliyorum son ana kadar herşey olabilir..
onemli olan haslayip kaynatmak degil..basit bir sehriye corbasi bile olsa o emegi fotograflayarak buraya yansitmak..herkesin corba kulturu ve damak tadi farklidir..katilacak olan herkese bol sanslar!!!
editörlerimin(bana ait ukalalık kabul edebilirsiniz) bu düşünce yapısına(+) bayılıyorum : )
kız ne olacak hürrem.... benim Pargalıyı da öldürdünüz : )
kolaya kaçmak mı ?
kolaya kaçılsa bile(!) o kadar emek sarfedilmiş. Yaptığınız yorum oldukça talihsiz olmuş....
ben artık yollanan tarfilere yorum yazmayayım dedim arkadaşların oylarını etkilememek adına ama o kadar emeğe yorum yapmamak bile saygısızlık olacaktı ki şu ana kadar hepsi mükemmel. Mükemmel dahi olmasa buraya konu açmaları bile yarışmaya katılmaları bile bizi mutlu ediyor.
2012 enlerinde verdiğim oyları incelerseniz hiç oy almamış kişilere oy verdim gerekçemde herkes oy almalı idi ...
lütfen demotive edici yorum yazmayın
Gözden geçirdim ve tatlı yapabileni bulamadım patronMune şu editorleri bir gözden geçirirmisin ?
mesjaım gitmiştir :))))
başka ne kategoriler olcak acep, et yemekleri ve diyet yemekleride olacak mı
Diyet yemekleri dahiyane fikir... Çok güzel olur inşallah kategorilerde olur
Ben de iştahla düşünüyorum çorbadan sonra ne kategori olacak diye
diyet yemekleri olsun tabii ya, sebzeli proteinli, karatay ve taş devrine uygun olsun
bu kadar karbonhidratı aldıktan sonra arada vucudu karbonhidrata kapatmak lazım
Her kategoriyle birkaç kilo alacağız diye korkuyorum yahu
Evet diyet yemekleri süper olur
Karatay usulü .... yemeği gibi çok bilindik yemeklerin diyet versiyonları da olabilir süper olur
Bundan sonra hangi kategori olacak acaba
Et yemekleri gibi bir his var içimde ama ben de merakla bekliyorum of çorbalar böyleyse ne yemekler çıkar meydana of of
Ama daha çok katılım olsa daha güzel olacak
Evet kesinlikle ama ilk yarışma daha duymayanlar vardır katılım artacaktır diye düşünüyorum.
Bir de hafta sonunu bekleyenler olabilir çalışıp da zaman ayıramayanlar vardır
Pazar son galiba 20si son yazıyordu:44:Evet hafta sonu katılım olurKatılmak bile çok zevkli herkes bir çorba yapsın katılsın eğlenelim
Kesinlikle çok zevkli oldu. Bence de olabildiğince çok katılım olursa süper olur kış günü her evde çorba kaynıyordur.