Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Dur bakalım belki de son anda bende bir çorba ile katılabilirim nitekim haftaya ki kategoride yapma şansım yok anneciğim gelecek onunla ilgilenicem gerçi kafamda ona yapacağım bir yemek var eşime kaynanamlara çok yaptım da annem hiç yapmadığımı farkettim anneme yaparken resmini çekebilirim yada sonra yeniden burası için yapabilirim.

onemli olan haslayip kaynatmak degil..basit bir sehriye corbasi bile olsa o emegi fotograflayarak buraya yansitmak..herkesin corba kulturu ve damak tadi farklidir..katilacak olan herkese bol sanslar!!!

onemli olan haslayip kaynatmak degil..basit bir sehriye corbasi bile olsa o emegi fotograflayarak buraya yansitmak..herkesin corba kulturu ve damak tadi farklidir..katilacak olan herkese bol sanslar!!!

tabi ki öyle herkesin emeğine saygım var ben kendi kriterlerimi söyledim sunumda çok önemli zor ama kötü resimlenmiş olursa onu da dikkate alırım elbette ama emek verilmiş olması benim için ön planda geliyor başkaları başka kriterlerle oy verebilirler bunu tartışmak için söylemedim ben oy verilecek sonuçta ve oy verilirken ben hangi kıstaslara göre oy vereceğimi söyledim sadece. Güzel çorbalarda paylaşıldu bende yorumlarımı yaptım hepsi çok güzel gözüküyor şu anda..

kolaya kaçmak mı ?

kolaya kaçılsa bile(!) o kadar emek sarfedilmiş. Yaptığınız yorum oldukça talihsiz olmuş....

ben artık yollanan tarfilere yorum yazmayayım dedim arkadaşların oylarını etkilememek adına ama o kadar emeğe yorum yapmamak bile saygısızlık olacaktı ki şu ana kadar hepsi mükemmel. Mükemmel dahi olmasa buraya konu açmaları bile yarışmaya katılmaları bile bizi mutlu ediyor.

2012 enlerinde verdiğim oyları incelerseniz hiç oy almamış kişilere oy verdim gerekçemde herkes oy almalı idi ...

lütfen demotive edici yorum yazmayın

editörlerimin(bana ait ukalalık kabul edebilirsiniz) bu düşünce yapısına(+) bayılıyorum : )

kız ne olacak hürrem.... benim Pargalıyı da öldürdünüz : )

editörlerimin(bana ait ukalalık kabul edebilirsiniz) bu düşünce yapısına(+) bayılıyorum : )

kız ne olacak hürrem.... benim Pargalıyı da öldürdünüz : )

aklin yolu birdir her zaman :))) hurrem'in zerre sucu valla herseyi hurrem'den biliyorsunuz sizde.. pargali olumunu kendi eliyle hazirladi..

ya söylediklerim yanlış anlaşıldı galiba ben zaten tek tek tüm çorbalara baktım ve yorum yaptım ellerinize sağlık dedim tabii ki hepsi güzel görünüyor hepsine emek verilmiş bunu inkar etmiyorum ki ama onca çorba içinden bir seçim yapıcaz oy vericez ve bazı kriterlerin öne çıkması gerekiyor oy verirken bende kendi şahsi fikrimi söyledim kolaya kaçmak deyimi yanlış kaçmış olabilir ben ifade edemedim sanırım kendimi. Başkalarının kriterleri farklı olabilir çorba paylaşanlardan birinin üzerine alınpta ya da diğerlerini bu şekilde yorum yapmasını beklemiyordum kendiş oy verme kriterimi söylemek neden yanlış. Bana göre 30 dk da yapılan çorba ile 1-2 saatte yapılan çorba oy vermede aynı olmayacaktır ama paylaşan bu cesareti gösteren herkesi de ayrı ayrı tebrik ediyorum elbette hep söyledim hakeden kazansın herkes kendi kriterine göre oy versin herkesin kriteri farklı ama bu da bir yarışma ve ödül var ucunda. Kırdıysam birilerini özür dilerim asla o amaçla yazmadım emin olabilirsiniz.

başka ne kategoriler olcak acep, et yemekleri ve diyet yemekleride olacak mı

başka ne kategoriler olcak acep, et yemekleri ve diyet yemekleride olacak mı

Diyet yemekleri dahiyane fikir... Çok güzel olur inşallah kategorilerde olur
Ben de iştahla düşünüyorum çorbadan sonra ne kategori olacak diye

elosa daha katılmamış, silahlarını sıkı kuşanıp gelcek galiba benden söylemesi

Diyet yemekleri dahiyane fikir... Çok güzel olur inşallah kategorilerde olur
Ben de iştahla düşünüyorum çorbadan sonra ne kategori olacak diye

diyet yemekleri olsun tabii ya, sebzeli proteinli, karatay ve taş devrine uygun olsun

bu kadar karbonhidratı aldıktan sonra arada vucudu karbonhidrata kapatmak lazım

diyet yemekleri olsun tabii ya, sebzeli proteinli, karatay ve taş devrine uygun olsun

bu kadar karbonhidratı aldıktan sonra arada vucudu karbonhidrata kapatmak lazım

Her kategoriyle birkaç kilo alacağız diye korkuyorum yahu
Evet diyet yemekleri süper olur
Karatay usulü .... yemeği gibi çok bilindik yemeklerin diyet versiyonları da olabilir süper olur

Her kategoriyle birkaç kilo alacağız diye korkuyorum yahu
Evet diyet yemekleri süper olur
Karatay usulü .... yemeği gibi çok bilindik yemeklerin diyet versiyonları da olabilir süper olur

Bundan sonra hangi kategori olacak acaba

Ama daha çok katılım olsa daha güzel olacak

Evet kesinlikle ama ilk yarışma daha duymayanlar vardır katılım artacaktır diye düşünüyorum.
Bir de hafta sonunu bekleyenler olabilir çalışıp da zaman ayıramayanlar vardır

Evet kesinlikle ama ilk yarışma daha duymayanlar vardır katılım artacaktır diye düşünüyorum.
Bir de hafta sonunu bekleyenler olabilir çalışıp da zaman ayıramayanlar vardır

Pazar son galiba 20si son yazıyordu:44:Evet hafta sonu katılım olurKatılmak bile çok zevkli herkes bir çorba yapsın katılsın eğlenelim

Son düzenleme:
Pazar son galiba 20si son yazıyordu:44:Evet hafta sonu katılım olurKatılmak bile çok zevkli herkes bir çorba yapsın katılsın eğlenelim

Kesinlikle çok zevkli oldu. Bence de olabildiğince çok katılım olursa süper olur kış günü her evde çorba kaynıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…