Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

valla canım yaa ,ayy canımı çektirdin:))

kızlar ben de katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor ve ne zaman başlıyor yarışma, yazarsanız sevinirim :)

sanırım kimse yok ama sadece çorba linki verilmiş diğer kategoriler açılmadı mı? başvuruyu nereye yapmamız lazım, resimleri hangi sayfaya yüklememiz lazım (gülmeyin) yazın lütfen :) ben de çok severim yemek yapmyı, değişikk lezzetler denemeyi ve yedirmeyi :)
ben ana yemek ve meze kategorisine katılmak istiyorum. ikisine birden katılabiliyor muyuz ???????
teşekkürler

En son başvuru 20 ocak olunca ben daha yapmadımBir sorun çıkmazsa yapıp ekleyeceğim

ben bu yarışmadan hiç bişey anlamadım 3 ayrı konu açılmış ama ortada yemek yok
bilen biri beni aydınlata bilirmi :44:

ben bu yarışmadan hiç bişey anlamadım 3 ayrı konu açılmış ama ortada yemek yok
bilen biri beni aydınlata bilirmi :44:

evet bugünden başlayacaktı snaırım..çorba tarifleri gelecekti bende bekliyorum ne mamalar yapacak kızlar

anammm yarışma varmış burdaaa, bende katılmak istiyorum bugün yapayım bişiler tabi benim minik cadı izin verirse sadece 1 hakkımız mı var kızlar yoksa 1 haftada 1den fazla çorba yapıp ekleyebilir miyiz?

aysunum biz yinede hazır bekleyelim çatal kaşık hazır olsunda hemen içelim çorbalarımızı

evetttt diyetteyim zaten çorba tam bana göre aldım kaşığı geldim ama...

ellosa gelir akşama kesin mutfakta ciciler yapıyodur ellosa seni bekliyoruz

ben yeni katıldım yarışmayı yeni gördüm. Bende çorbamı yarın paylaşacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…