Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Çok güzel çorbalar paylaşılmış. Ellerinize sağlık daha da gelecektir. Seçmek zor olacak gibi. Ayy gaza geldim haftaya hiç vaktim yok bu hafta bir çorba yapıversem mi acaba naçizaneee önemli olan katılmak eğlence, aktivite olsunn.. Hakeden kazansın

daha çok katılım bekliyoruz, sizin sayenizde öğrencem inşallah bu işleri

Kimlerin açtıkları gözüküyo,artık kural değişti mi,belli olacak mı yani kimin açtığı :26:

Kimlerin açtıkları gözüküyo,artık kural değişti mi,belli olacak mı yani kimin açtığı :26:

Canım kurallar açıklanmadı konuyu buraya açın dediler bizde açtık nasıl olacak bizde bilmiyoruz.Bu ilk deneme öğreneceğiz ne,nasıl oluyor

Canım kurallar açıklanmadı konuyu buraya açın dediler bizde açtık nasıl olacak bizde bilmiyoruz.Bu ilk deneme öğreneceğiz ne,nasıl oluyor

Canım hani burda konuşulmuştu ya,kimin neyle katıldığı belli olmasın,herkes sevdiği arkadaşına oy verir düşüncesi vardı ve çok haklıydı,şimdi görünce şaşırdım bende,herkes ayrı ayrı açmış Biraz rahatsızım bende,inşaallah fırsat bulup yapınca katılıcam İnşaallah adaletli bir yarışma olur,tek temennimiz bu

İnşaallahBekliyoruz çorbanı

Yarışma adil değil bence herkes süper şeyler yolluyor ben nasıl katılacağım : )

tatlıyı bekliyorum tatlıyı hehehehehehehe

ooo tatlı kategorisi çok hararetli geçeceğe benziyor tadından yenmeyecek desenize

bana da öyle geliyor valla,pişti olmamak için kabak tatlısı yapmamaya karar verdim
mesajım gideceği yere gitti bile

bence sende yap rekabet olsun yoksa ben mi yapayım kabak tatlısını canıma susadım galibaaaa :18::18:

valla söylüyorumm çorba olayında kolaya kaçanlara asla oy vermem haşla,kaynat, meyane yap oldu da bitti yok yanii çorba da en çok malzemeyi kullanan, el emeği veren zaman harcayan kişilere veririm oyumu uğraştırıcı bol malzemeli çok çorbamız varr bizim kültürümüzde. Yani şahsen benim çorbalarda kıstasım bu diğer kişilerin oy verme kriterlerini bilemem tabii. Favorim olan biri var şu anda ancak daha haftasonuna çok var elossa gibi bir yemek duayeni yapmadı mesela daha çorbasını merakla bekliyorum son ana kadar herşey olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…