Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Evet cnm o yüzden sordum da kurallarda yazıyor ya buraya tarif kullanıcı adı olarak cevap atılacak diye o yüzden kafam karıştı.

Heyecanla beklemedeyiz bakalım nam nammmm ne lezzetler gözeceğiz.

Elossacım senle ben iştahlıyız seviyoruz güzel mamaları, biz tahta kaşıkla içelim çorbaları bacım sıcak sıcak :KK56:

valla canım yaa ,ayy canımı çektirdin:))

kızlar ben de katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor ve ne zaman başlıyor yarışma, yazarsanız sevinirim :)

sanırım kimse yok :KK43: ama sadece çorba linki verilmiş diğer kategoriler açılmadı mı? başvuruyu nereye yapmamız lazım, resimleri hangi sayfaya yüklememiz lazım (gülmeyin) yazın lütfen :) ben de çok severim yemek yapmyı, değişikk lezzetler denemeyi ve yedirmeyi :)
ben ana yemek ve meze kategorisine katılmak istiyorum. ikisine birden katılabiliyor muyuz ???????
teşekkürler

En son başvuru 20 ocak olunca ben daha yapmadım:KK5:Bir sorun çıkmazsa yapıp ekleyeceğim:KK9::KK9::KK9:

ben bu yarışmadan hiç bişey anlamadım 3 ayrı konu açılmış ama ortada yemek yok:KK56:
bilen biri beni aydınlata bilirmi :44:

ben bu yarışmadan hiç bişey anlamadım 3 ayrı konu açılmış ama ortada yemek yok:KK56:
bilen biri beni aydınlata bilirmi :44:

evet bugünden başlayacaktı snaırım..çorba tarifleri gelecekti bende bekliyorum ne mamalar yapacak kızlar:KK56:

anammm yarışma varmış burdaaa, bende katılmak istiyorum bugün yapayım bişiler tabi benim minik cadı izin verirse sadece 1 hakkımız mı var kızlar yoksa 1 haftada 1den fazla çorba yapıp ekleyebilir miyiz?

aysunum biz yinede hazır bekleyelim:KK56::KK56::KK56: çatal kaşık hazır olsunda hemen içelim çorbalarımızı :KK56::KK56:

:KK52::KK52::KK52: evetttt diyetteyim zaten çorba tam bana göre aldım kaşığı geldim ama...

ellosa gelir akşama kesin mutfakta ciciler yapıyodur :KK56: ellosa seni bekliyoruz :KK9::KK56:

ben yeni katıldım yarışmayı yeni gördüm. Bende çorbamı yarın paylaşacağım :))

X