Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

vazcaydım. katılmayacam. çorbada malzeme çıkmaz benden. eski usul benmk. mercimek, yoğurt çorbası vs.
yenilerin önünü açalım

vazcaydım. katılmayacam. çorbada malzeme çıkmaz benden. eski usul benmk. mercimek, yoğurt çorbası vs.
yenilerin önünü açalım

olsun belki görselin çok iyi olacak. Neyin kazanacağı hiç belli olmaz ama sen bilirsin tabii kendini en gösterebileceğin kategoride yarış tam olsun dimi yaa..

olsun belki görselin çok iyi olacak. Neyin kazanacağı hiç belli olmaz ama sen bilirsin tabii kendini en gösterebileceğin kategoride yarış tam olsun dimi yaa..

GÖRSELİMİN İYİ OLACaĞI ŞÜPHESZ. YAPaRKENKİ VİDEOMU EKLemİ DÜŞÜNDÜM ÇÜNKÜKULAkLIKLAR, DANS

Bilen biri cevaplayabilir mi,herkes sadece bir kategoride mi yarışmaya katılabilir,her kategoriye ayrı ayrı katılabilir miyiz?

Birle sınırlıysa katılım,çorbaya katılmıcam

Birde aklıma şu geldi,tarifleri netten almakta bir sakınca yok değil mi?

Her kategoriye ayrı ayrı katılıp yarışabilirsiniz..
Netten tarif bakılabilir sanırım ama,pişme aşaması anlatımı ve fotoğraflandırılması tarafınızdan yapılacaktır..

Her kategoriye ayrı ayrı katılıp yarışabilirsiniz..
Netten tarif bakılabilir sanırım ama,pişme aşaması anlatımı ve fotoğraflandırılması tarafınızdan yapılacaktır..

Ayrı ayrı yarışmak çok iyi oldu,rahatladım

Tabiki zaten onlarıda netten alanlar belli olur bir şekilde,umarım adaletli bir yarışma olur

Teşekkür ederim Meg

tam söylemek istediklerim bunlar valla

Heyecanla bekliyorum doğrusu ayın 15ini. Hem yarışma çorbamı kaynatmak için hem de yarışmaya katılan tüm lezzetleri iştahla incelemek içinnn:111:

her bir yemeğin süper olacağından eminim izlemekte zevkli olacak bir kategoride süpriz şekilde katılabilirim nick yazmayacak mı acaba yazılmazsa ben katılmadım derim yarışma bitince sonuca göre söylerimmm

285,223 hatunun bir arada olduğu bir platformda,tek başıma yarışamam sanırım di mi? :)
Biraz cesaret hatunlar,hediyeden ziyade eğleneceğiz...

Şampiyon belli, ikinci kim?
diye bir cümle vardı ya :)
bu konuyu okuyunca sen geldin aklıma :)
Kazen de sanırım kabak tatlısında iddialıydı

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/586453-guzel-corba.html

Topic mesaja açılmış. Start verildi mi? NAsıl ekleyeceğiz tarifleri cevap olarak mı editöre mesajla mı?

canım Kazen bilgi verecektir,çünkü o başlık altına eklenirse tariflerin kime ait olduğu ortaya çıkar:)

Şampiyon belli, ikinci kim?
diye bir cümle vardı ya :)
bu konuyu okuyunca sen geldin aklıma :)
Kazen de sanırım kabak tatlısında iddialıydı

canım benimmm çok teşekkür ederimm.
ama ben çok eminim ne cevherler çıkacak bu yarışmadaa

canım Kazen bilgi verecektir,çünkü o başlık altına eklenirse tariflerin kime ait olduğu ortaya çıkar:)

Evet cnm o yüzden sordum da kurallarda yazıyor ya buraya tarif kullanıcı adı olarak cevap atılacak diye o yüzden kafam karıştı.

Heyecanla beklemedeyiz bakalım nam nammmm ne lezzetler gözeceğiz.

Elossacım senle ben iştahlıyız seviyoruz güzel mamaları, biz tahta kaşıkla içelim çorbaları bacım sıcak sıcak

bi kaç sene öncede şarkı yarışması yapılmıştı kk da. ne kadar güzel sesler çıkmıştı kime oy vereceğimizi şaşırmıştık.
ben eminim ki bu yarışmada da öyle olacak merakla bekliyorum..
hem de çok renk geliyor siteye :))

Ben de katilmak isterdim de bu ara oyle telaseli ki ne su an ailemle yasadigim evde ne evlenip yerlesecegim evde yapmak icin ortam firsat yok ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…