olsun belki görselin çok iyi olacak. Neyin kazanacağı hiç belli olmaz ama sen bilirsin tabii kendini en gösterebileceğin kategoride yarış tam olsun dimi yaa..
olsun belki görselin çok iyi olacak. Neyin kazanacağı hiç belli olmaz ama sen bilirsin tabii kendini en gösterebileceğin kategoride yarış tam olsun dimi yaa..
Her kategoriye ayrı ayrı katılıp yarışabilirsiniz..
Netten tarif bakılabilir sanırım ama,pişme aşaması anlatımı ve fotoğraflandırılması tarafınızdan yapılacaktır..
Her kategoriye ayrı ayrı katılıp yarışabilirsiniz..
Netten tarif bakılabilir sanırım ama,pişme aşaması anlatımı ve fotoğraflandırılması tarafınızdan yapılacaktır..
Kategori olarak ayrılırsa daha keyifli olur.
Mesela;
çorbalar
ara sıcaklar
ana yemekler
tatlılar
Beş çayına en güzel tarif vb.
Bu şekilde birkaç dalda yarışılabilir.
Yahut en güzel akşam yemeği menüsü olabilir. Çünkü menü tasarlamak da ayrı hünerdir.
her bir yemeğin süper olacağından eminim izlemekte zevkli olacak bir kategoride süpriz şekilde katılabilirim nick yazmayacak mı acaba yazılmazsa ben katılmadım derim yarışma bitince sonuca göre söylerimmm
bi kaç sene öncede şarkı yarışması yapılmıştı kk da. ne kadar güzel sesler çıkmıştı kime oy vereceğimizi şaşırmıştık.
ben eminim ki bu yarışmada da öyle olacak merakla bekliyorum..
hem de çok renk geliyor siteye :))
Ben de katilmak isterdim de bu ara oyle telaseli ki ne su an ailemle yasadigim evde ne evlenip yerlesecegim evde yapmak icin ortam firsat yok ne yazik ki