- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfanın üst başında canımanket nerede
Teşekkür ederizCorbalar dedim ben.
Sana katılıyorumHep tatlı olmaz, az yemek , corba olsunda gözümüz gönlümüz açılsın. Oyum çorbalara. ( etli yemekler çok olursa ona değiştirim )
Sen ver sonra değiştirirsinÇorbalar yada et yemeklerinden birine kullanıcam oyumu gidişata bakim bi önce
Verdim gittiSen ver sonra değiştirirsin
Yahu bu sıcakta corbami icilir zaten yazin en guzel yemegide karpuz ekmektiret yemegi falan agir olur nasilsa ramazanda bol bol yapilacak yemegide corbasida yaza giris renkli olsun soyle insana enerji versin rengarenk olsun süslü püslü olsun vede yaninda en serinleticisinden dondurma olsun
Hep tatlı olmaz, az yemek , corba olsunda gözümüz gönlümüz açılsın. Oyum çorbalara. ( etli yemekler çok olursa ona değiştirim )
Bunada bi zahmet katılma
Ramazandan sonra pasta yaparızBenim de bi yanim meyveli pastalardan yana ama ramazan sofralarinda meyveli bisiler de konduruveririz sofraya canimcim
Oda olurRamazandan sonra pasta yaparız
Bakalım artikBenim de bi yanim meyveli pastalardan yana ama ramazan sofralarinda meyveli bisiler de konduruveririz sofraya canimcim
Merhaba hoşgeldinizArkadaşlar yeni üyeyim bende katılacam fakat şunları bilmiyorum
Ne zaman yarışma
ve nasıl katılım olacak yani fotolar falan nereye yollanacak
bu sayfayı takip etmemiz mi lazım
Rica ederiz sayin guruTeşekkür ederiz