Bu kadar olduktan sonra gerisi gelir ben gecen sene mezun oldum bu yıl dgsye çalışıyorum çok mutlu oldum bi bolumdasimi buldugumaİlk yıl 2. Dönem elifim . İnşallah ,ilk dönem bi arapçadan kaldım
Benim arapcaya yardım et butun gelecek yarısmalarda oyum sana kızşerbetli tatlilarda oyunuzu bana verin Arapça ogreteyim size :)
ayipsin:))Benim arapcaya yardım et butun gelecek yarısmalarda oyum sana kız
tekamul egitimi aldin mi peki biz pratik Arapca gorduk malesefYok en hakikisinden emsile maksud lisan vs.vs
Evet leben sut ahsen zaten guzel saye cay bayadir pratik yapmiyorum ozlemisim harr da sicakayipsin:))
tekamul egitimi aldin mi peki biz pratik Arapca gorduk malesef
üniversite 2 de iken metin sinavindayiz cumle turkceye cevrilecek aynen su sekilde ellebenu ehsen u ssaye yani süt çaydan iyidir arkadas bilememis sinavda beni durttu sütü bilememis bana soruyor sibel ellebenu ellebenu :))
bak bu arada ilk ben kizlara teklif ettim sen arada kaynak yapma taam mıBende ogretebilirimoy karsiligi
isin komik kismi ikide bir bana ellebenu ellebenu diyordu bir gulme tutturmustu beni de bir sut diyemediydimEvet leben sut ahsen zaten guzel saye cay bayadir pratik yapmiyorum ozlemisim harr da sicak
Fikir caliyorum hahahahhabak bu arada ilk ben kizlara teklif ettim sen arada kaynak yapma taam mı
hırkız seniFikir caliyorum hahahahha
evet cnm yarı ilahiyatlıyım diyeyim din kült öğretmenliği mezunuyum
evet cnm yarı ilahiyatlıyım diyeyim din kült öğretmenliği mezunuyum
evet cnm yapiyorum yaklaşık 10 yildirÇok güzel maşallahdarisi başıma
Öğretmenlik yapıyor musun/
Estağfurullah canimSaygılar hocam
Eski yarışma konuları Yemek Tariflerinde bulunan alt başlıklardaBişey sorucam arkadaşlar.ben mi göremedim yoksa eski yarışmaları nerden görebiliyoruz .yani eski katogorierileri yapılan tarifleri görme şansımız var mı ben mı göremedim ki
Teşekkürler canım sağolEski yarışma konuları Yemek Tariflerinde bulunan alt başlıklarda