Ben şimdi herkesi örgütleyip el açması baklavayı kategoriye ekliyoruzSeçilmeyeceğini bildiğim için tabi yaparım ablacım diyorumama baklavayı ayırmak tuhaf olur gibi geldi bana şerbetli tatlıların başıdır o
Sonrada diyon nananais hep bana satasiyor, yine demissin olsun diye. Hep sen karistiriyon ortalığı
Nur ortalığı hep sen karıştırıyorsunSenin bildirimi gorunce "Nana yine niye cemkircek bana acep" diye dusunuyom Yaw naptim ki ben ,nevos sordu bende yanitladim ,ben sucsuzum hakime hanim
Neren suçsuz, baş suçlu sensin asıl. Bak bide hiç yüzü kizarmiyor sadece sordu yanitladim diye gecistiriyor. Hep 3. Madalyadan bunlarSenin bildirimi gorunce "Nana yine niye cemkircek bana acep" diye dusunuyom Yaw naptim ki ben ,nevos sordu bende yanitladim ,ben sucsuzum hakime hanim
Anket açtım canım oyunu kullan o zamanel açması baklava yapacak olanlar direkt maça 10-0 önde başlamış olurlar
El açması baklavalar ile açamıyoruz ama
Nur'cum bilirsin ben haksızlık olmasın diye savaşıyorumSende mi burutus nevos
Ha şööyleeTamam yahu ,sizi mi kircam
Paklavalari sonra acariz
Neren suçsuz, baş suçlu sensin asıl. Bak bide hiç yüzü kizarmiyor sadece sordu yanitladim diye gecistiriyor. Hep 3. Madalyadan bunlar
Bende baklava açmak istiyorumTamam yahu ,sizi mi kircam
Paklavalari sonra acariz
Kurdelasız olmazYine fircaya basladi nanis
Tamam o zaman bi sartim var ,baklavalar olmasin bende tatlima kurdela takayimKabul mu
Nur'cum bilirsin ben haksızlık olmasın diye savaşıyorumBirde ben seçmiyorum anket var çoğunluk ne derse ben yine oyumu o tarafa çevireceğim
Hatun varya he desek tabağa kurdele bile takarsin senYine fircaya basladi nanis
Tamam o zaman bi sartim var ,baklavalar olmasin bende tatlima kurdela takayimKabul mu
Sen bizim dediğimiz tarifi yapacaksın zatenBiliyorum nevoscum
Bende sizi kirmayip yaniniza geliyorum simdi
Bensiz olmaz, bende açarımAllahtan bir mani gelmezse, el açması baklava tariflerine de mutlaka katılacağım
Kurdelasız olmaz