Doğum için 2 aydır yoktum bir geldimki evi görmen lazımOyy Allah bagislasin canimMash size Benim de oglum cok mulayimdi ama kizim cigir cigir
Cok sukur iiyim bendeYerlestim ama hala tam anlamiyla duzenimi kuramadim canim :/ Kis ayi oldugundan eve yerlesince pek temizlik yapamadim simdi halilarin ,camlarin ,perdelerin ,kişliklarin temizlik zamani geldi kafam dandini Bi yerden baslamam lazim ama nereden
Doğum için 2 aydır yoktum bir geldimki evi görmen lazımçocuklarla yapabildiğim kadar yaptım eşim de yok çok yapamıyorum kaloriferler kapandığı an benimde yapılacak mintika temizliği
Tatlınızı bekliyoruzşerbetli tatlı yönünde oyumu kullandım inşallah bu kez ben de yarismaya katilmak istiyorum
Hayırlısı olsun ,umarım vazgeçmezsinizpek becerikli degilim :) o yuzden bu topiklere pek ugramiyordum ama kahvaltı sunumlarını görünce aşka geldim :) kendime guvenim geldi şerbetli tatlı olmasa bile yeni yarismaya katilmak istiyorum
teşekkür ederimHayırlısı olsun ,umarım vazgeçmezsiniz
Hanımlar gönlüm evetden yana lakin içine sinmeyen arkadaşlar var. haksızda sayılmazlar sonuçta el açması baklavanın yanında diger tatlılar basit kalabilir .Olsun dedimBi ben didim
Çoğumuz haftada en azından bir kez pratik bir şerbetli tatlı yapıyoruz, bazılarımız kendi yemesede ev halkı için yapıyor, yada satın alıyor..Bence de ayrı baklava kategorisi olsun, ramazan bayramına yapariz, haksızlık olmasın. Bende hayır dedim. Lokma sönük kalmasın aralarında
Evet ya, bayram tatlıları kategorisi açılırBende hayır dedim.
Bana sorsan baklava mı yersin kadayıf mi diye
Elbette baklava derim.
Bak ağzımın suyu aktı.
Bayrama yakın ayrı bir katagori olsun baklavalar için