Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

R

Topigimiz yok geçen mayıs ayında 3 kişilik görüşme yaptık
Elif Elif ablam ve matmazelle sonra aramıza @picama katıldı . Kismetse bir kac arkdas daha varda. Onlarla buluşmak nasip olmadı.@Elif ablam ve @picama ev yerlesmem bitince bana gelecekler. Sizde buyrun gelin:) kis olunca evlerde buluşuyoruz artik:))

hep merak etmiştim konyalılar hep girişimde bulundu buluşma için ama icraat olmamıştı hiç...demek görüştünüz buluştunuz ne güzel maşallah size... eminim çok zevkli eğlenceli geçmiştir... nerelerde buluştunuz bakayım, hımm sizi siziiii :KK49::KK49:

Bak yaa bi de utanmadan uyus demisss, Nevreste Nevreste hatun, bu Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim:KK53:

Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda:KK45:

Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim:KK45:

Lan ne çok adımı anmışsın bağımlılık yaptım vesselam.:KK52::KK70::KK70:

smeagol smeagol canım kuzucuğum çok hasta onun için giremedim pEEK şimdi gördüm mesajlarını. :KK61::KK61:
Neyse gece gece bu gadar mesaj olıy öpüyorum bebem. :KK59::KK59:

hep merak etmiştim konyalılar hep girişimde bulundu buluşma için ama icraat olmamıştı hiç...demek görüştünüz buluştunuz ne güzel maşallah size... eminim çok zevkli eğlenceli geçmiştir... nerelerde buluştunuz bakayım, hımm sizi siziiii :KK49::KK49:

Benim oğlum küçük olduğu için bana yakın olan yer meramda buluştuk
Sonra bir daha meramda buluştuk, daha sonra elif abla, ko
picama,matmazel,elif ablanin kiz kardeşi, benim bi aarkadaşım la beraber alaaddinde buluştuk . Ondan sonra elif ablanin evine gittim ben , kasımda elif ablanin doğum gunuydu picama ile ona süpriz yaparak eevine gittik tekrar. Bu sekilde:)

X