- 12 Temmuz 2006
- 35.022
- 30.380
- 60
Ben biliyorum ama o korkmuş işde:)Abla neden oyle diyorsun . Ne kadar cimcime oldugumu biliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biliyorum ama o korkmuş işde:)Abla neden oyle diyorsun . Ne kadar cimcime oldugumu biliyorsun
Ben de korktum hayatta gitmemZaten çağırmıyorHiç kıskanmadımKıskanmadım kiBen biliyorum ama o korkmuş işde:)
Ben biliyorum ama o korkmuş işde:)
Ben de korktum hayatta gitmemZaten çağırmıyorHiç kıskanmadımKıskanmadım ki
Senle daha güzellerini yaparız.Bir görüşebilsek:)Ben de korktum hayatta gitmemZaten çağırmıyorHiç kıskanmadımKıskanmadım ki
İnşaallah AblacımGeleceğim inşaallah birgünSele daha güzellerini yaparız.Bir görüşebilsek:)
Sele daha güzellerini yaparız.Bir görüşebilsek:)
İnşaallah Cimcime'cimBenim ara ara oluyor fakat çocuklardan dolayı geri kalıyor.Elbet birgün olacakOzellden resmimi atarım ona gider korkusu
Senin Konya ya gelme.ihtimalin olsun seni gardan, havaalanından alırım nevom
İnşaallah AblacımGeleceğim inşaallah birgün
İnşaallah Cimcime'cimBenim ara ara oluyor fakat çocuklardan dolayı geri kalıyor.Elbet birgün olacak
İnşaallah canımIns geeldiginde bekleriz ..
buyurun gelin canım seve seve yaparım
hamuru düşürürsen sıra sana geçer ama karışmam
Sende gel bekleriz:)Gazel hanım kimlerle buluşuyorsunuz efendim
Konyalara getirme beni kıskançlıktan
Sende gel bekleriz:)
Gazel hanım kimlerle buluşuyorsunuz efendim
Konyalara getirme beni kıskançlıktan
R
Topigimiz yok geçen mayıs ayında 3 kişilik görüşme yaptık
Elif ablam ve matmazelle sonra aramıza @picama katıldı . Kismetse bir kac arkdas daha varda. Onlarla buluşmak nasip olmadı.@Elif ablam ve @picama ev yerlesmem bitince bana gelecekler. Sizde buyrun gelin:) kis olunca evlerde buluşuyoruz artik:))
Bak yaa bi de utanmadan uyus demisss, Nevreste hatun, bu Yagmurun_kizi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim
Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. Yagmurun_kizi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda
Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim
Sabah ordayimO zaman sizi yemek yarışmasına transfer edelimGelin sohbet edelim,kaynaşalım,birlikte yemek pişirelim
Ooo Nevv, ellerine saglikk, super gorunuyor
Yaglama yapan olursa oyum ona olacak buyuk ihtimall
Yagmurun_kizi sen ne diosunnnnn
hep merak etmiştim konyalılar hep girişimde bulundu buluşma için ama icraat olmamıştı hiç...demek görüştünüz buluştunuz ne güzel maşallah size... eminim çok zevkli eğlenceli geçmiştir... nerelerde buluştunuz bakayım, hımm sizi siziiii
Gel canım her zaman bekliyorumSabah ordayim